Inici

L'alcalde defensa els gestos de solidaritat dels membres de la corporació davant la crisi pel coronavirus però "sense fer política ni demagògia"

tornar Imprimir

dimarts, 28 d'abril de 2020

Sala de premsa, Ajuntament

L'alcalde defensa els gestos de solidaritat dels membres de la corporació davant la crisi pel coronavirus però "sense fer política ni demagògia"

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha manifestat que defensa els gestos de solidaritat per part dels membres de la corporació municipal per a ajudar els que més ho necessiten en aquesta crisi sanitària per la pandèmia de COVID-19, però ha assegurat que des de l'equip de govern "no entrarem en una subhasta de la demagògia i la publicitat de la solidaritat". Benlloch ha explicat que "jo vaig aconsellar i vaig demanar des del primer dia als membres de l'equip de govern que ajudaren en la mesura de les possibilitats de cadascun a les diferents campanyes solidàries que s'han activat a la ciutat, però també els vaig instar que no ho feren públic ni que aquest tema s'utilitzara per a fer publicitat, política ni demagògia".

El primer edil ha recordat que són moltes les entitats, parròquies i associacions de la nostra ciutat que han posat en marxa accions solidàries i "em consta que se'ls està donant suport". Al mateix temps, els regidors de l'equip de govern participen com a voluntaris ajudant en diferents iniciatives, fins i tot el mateix alcalde com a voluntari de Protecció Civil. Benlloch remarca que els regidors "cobrem un sou concorde a la nostra responsabilitat i treball" i "la majoria només cobrem el sou de l'Ajuntament perquè estem en dedicació exclusiva i, per incompatibilitat legal, hem hagut de deixar de moment les nostres professions per a dedicar-nos a la labor per a la qual hem sigut triats per la ciutadania". Malgrat tot, l'alcalde ha mostrat el seu respecte pel fet que cada partit actue de la manera que considere més adequada en aquests assumptes relatius a la solidaritat.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es