Inici

La fira científica i tecnològica Destaca manté l'edició de 2020 amb un model de celebració virtual i presencial

tornar Imprimir

dijous, 30 d'abril de 2020

Sala de premsa, Ajuntament, Innovació

Reunió del comité d'experts de Destaca

La fira científica i tecnològica Destaca manté l'edició de 2020 amb un model de celebració virtual i presencial

La fira de transferència de coneixement científic i tecnològic referència a la Comunitat Valenciana Destaca, impulsada per la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I i l'Ajuntament de Vila-real, ha reunit per videoconferència els membres del seu comité d'experts per a planificar el model de celebració durant aquest any 2020, tenint molt en compte la situació d'enorme incertesa que ha provocat la pandèmia global pel coronavirus, que planteja un futur immediat poc encoratjador per als esdeveniments massius.

De caràcter biennal, Destaca 2020 està prevista per al mes de novembre, per la qual cosa els organitzadors aposten per un model de celebració que combine la divulgació, conferències i accions de networking de manera virtual amb actes presencials adaptats a les possibles limitacions per la pandèmia en el moment de la celebració de la fira. El comité d'experts definirà en les pròximes setmanes aquest model i confirmarà les dates exactes de l'esdeveniment, que ara mateix se situen en la segona setmana de novembre. Les àrees temàtiques que ha confirmat el comité per a aquesta edició són Emprenedoria, Salut, Economia circular, Esport i vida saludable, Intel·ligència artificial i big data, i amb motiu de l'escenari que ens planteja la pandèmia també s'ha decidit incloure Dinamització de l'economia en temps de crisi.

Al mateix temps, el comité d'experts s'ha reforçat amb la incorporació de dos nous membres: Andrés Gurrea, soci director de la signatura de serveis professionals Grant Thornton a la Comunitat Valenciana, i Gaspar Arriaga, nou gerent d'Economia 3. «Confiem que els dos nous membres ajuden a mantenir el rigor i l'efectivitat en el creixement gradual de la marca Destaca i els seus esdeveniments associats, que afronta cada vegada reptes més grans», destaca Juan Carda, director la Fira Destaca.

Amb les adhesions de Grant Thornton i Economía 3, les entitats que completen el comité de Destaca són la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, la Fundació Globalis, Secot, ATC, ESCAL, Desmarca Marketing, Invest Plasma, així com Espaitec i altres departaments de l'UJI.

El repte de poder fer realitat de nou la fira, amb l'èxit de les anteriors edicions, és important. En aquest sentit, José Benlloch, alcalde de Vila-real, ha assegurat que «enguany Destaca serà més Destaca que mai» perquè la crisi sanitària ha evidenciat que «ara és més necessari que mai accelerar l'aposta per la ciència i la innovació en tots els àmbits». Així mateix, l'alcalde ha assenyalat la necessitat de «posar en relleu el nostre teixit empresarial i científic i la seua capacitat d'innovació i desenvolupament».

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es