Inici

Els millors espectacles de teatre del FITCarrer es podran veure aquest cap de setmana a través de la televisió local

divendres, 8 de maig de 2020

FITCarrer

Els millors moments i espectacles de les arts escèniques del teatre de carrer del Festival Internacional de Carrer (FITCarrer) es podran veure aquest cap de setmana, dissabte i diumenge a partir de les 18.00 hores, a través de la televisió local. La Regidoria de Cultura, juntament amb TV4, ha preparat una programació televisiva especial perquè, des de casa, la ciutadania puga gaudir dels diversos espectacles de teatre, circ i dansa que companyies nacionals i internacionals han presentat al llarg de les seues 32 edicions a Vila-real.

El festival del teatre de carrer estava previst que se celebrara aquest cap de setmana a la ciutat però, a causa de la situació actual per la COVID-19, s'ajornarà. "Confiem que, si les circumstàncies sanitàries ho permeten, es puga dur a terme abans que acabe l'any", ha indicat la regidora de Cultura, Rosario Royo, que ha recordat que FITCarrer "és un referent en aquesta mena de festivals, no sols per la seua trajectòria, sinó per la repercussió que té en l'àmbit internacional".

L'edil ha explicat que ha mantingut diverses reunions amb els professionals i representants de les companyies de les arts escèniques de la ciutat als quals ha traslladat el seu suport i s'ha compromés a estudiar fórmules i mesures per a ajudar un sector "tan important i actiu a la nostra ciutat" que en aquests moments està patint molt les conseqüències de la pandèmia.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es