Inici

Vila-real finalitza el repartiment de 50 tauletes amb connexió a internet als estudiants de famílies en situació de vulnerabilitat

diumenge, 10 de maig de 2020

Els regidors Francisco Valverde i Aida Beteta, amb les tauletes que ha entregat l'Ajuntament

L'Ajuntament de Vila-real ha finalitzat el repartiment de 50 tauletes amb connexió a internet perquè els alumnes en situació de vulnerabilitat puguen seguir els continguts educatius des de les seues cases.

Voluntaris de Protecció Civil i col·laboradors del Registre municipal de voluntariat COVID-19 han sigut els encarregats de portar aquests dispositius als estudiants perquè continuen aprenent mentre estiguen tancats els centres educatius de la ciutat. Una iniciativa duta a terme a través de les regidories de Noves Tecnologies, dirigida per Francisco Valverde i Aida Beteta, responsable d'Educació, i en la qual ha tingut un paper fonamental l'aliança tecnològica de l'Ajuntament amb Huawei i Telefónica. 

La regidora d'Educació, Aida Beteta, ha assenyalat que el criteri per al lliurament d'aquestes tauletes s'ha realitzat en coordinació amb els directors dels col·legis i instituts públics i concertats que han realitzat un diagnòstic rigorós dels estudiants que precisen d'aquests recursos tecnològics per la seua situació de vulnerabilitat. L'edil ha assenyalat que, majoritàriament, el repartiment s'ha realitzat entre estudiants de 5é i 6é de primària, 1r i 2n d'ESO i alumnes amb necessitats educatives especials.

Beteta ha recordat que les tauletes s'han entregat en condició de préstec i els estudiants hauran de retornar-les en el moment en què es reprenguen les classes presencials. L'objectiu és que, posteriorment, aquests dispositius es puguen utilitzar per a realitzar diferents projectes d'innovació educativa des de la Regidoria d'Educació.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es