Inici

El col·legi Fundació Flors aconsegueix el segon premi en l'XI Concurs Nacional de Clipmetratges de Mans Unides

dilluns, 11 de maig de 2020

Alumnat de tercer d'ESO del col·legi Fundació Flors

Fundació Flors ha sigut votat com el segon millor curtmetratge en la Final Nacional de l'XI Concurs Nacional de Clipmetratges de Mans Unides sota el lema «Y tú, ¿qué huella dejas?». La temàtica del concurs versava sobre com el nostre model de desenvolupament afecta negativament els països empobrits. Per això, des del curs de 3r d'ESO es va elaborar una peça titulada Tic, tac, que apel·lava a la responsabilitat social i mediambiental que tenim a cada minut que passa. Després d'un intens treball sobre temàtiques mediambientals al llarg del curs, l'alumnat plantejava amb el seu clipmetratge que «cada dia tenim 1.440 oportunitats. Deixarem passar un minut més?». El vídeo pot visualitzar-se en aquest enllaç de YouTube.

La presidenta de Mans Unides, Clara Pardo, col·laboradors i membres del Jurat d'aquesta edició del Concurs Nacional de Clipmetratges de Mans Unides han revelat la terna de guanyadors de la categoria Escoles-Secundària, en la qual també competia la peça de l'IES Francesc Tàrrega de Vila-real. La iniciativa va partir de Mans Unides Vila-real, que va motivar l'equip docent i l'alumnat a prendre part en aquesta edició del concurs.

La peça de Fundació Flors competia contra altres 1.224 clipmetratges de tot el territori nacional, per la qual cosa l'organització va indicar que enguany el concurs ha batut rècord de participació en la seua onzena edició. El Jurat nacional, presidit pel realitzador de documentals Fernando Martín, i compost per la periodista, guionista i docent, Lucía Tello; la realitzadora guatemalenca Ana Shaw; les directores de Comunicació i Sostenibilitat de Canon, Pilar González i Gema Escudero, i la responsable de Comunicació de Las Espigadoras, Marta San Vicente, van completar les votacions i van atorgar el segon premi al centre de Vila-real.

Com a curs guanyador del premi al segon millor clipmetratge, el centre Fundació Flors ha aconseguit una càmera de vídeo Canon HF R806 i, gràcies a la col·laboració amb Vorwaerts, una activitat en el seu centre que inclou diferents tallers i aula de naturalesa.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es