Inici

L'Ajuntament de Vila-real treballa per a reobrir el Cementeri a partir de la pròxima setmana

tornar Imprimir

dijous, 14 de maig de 2020

Sala de premsa, Ajuntament

Treballs cementerio COVID-19

L'Ajuntament de Vila-real treballa per a reobrir el Cementeri a partir de la pròxima setmana

L'Ajuntament està ultimant els treballs per a la posada a punt del Cementeri Municipal de cara a la pròxima setmana perquè la ciutadania puga visitar els seus familiars i amics difunts. 

"Si el Govern central autoritza el passe a la fase 1 de desescalada a partir de dilluns i aquest canvi comporta la reobertura dels cementeris amb una regulació específica, l'Ajuntament s'acollirà a aquesta normativa" ha anunciat l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, qui avança que "en cas que no siga així, es declararà servei essencial per a possibilitar la seua reobertura". Per a això, el primer edil ampliarà la resolució d'Alcaldia sobre els serveis públics municipals considerats essencials, incloent el Cementeri.

"En un moment en què està autoritzat que la ciutadania puga fer passejos, practicar esport o anar als comerços amb cita prèvia, l'Ajuntament de Vila-real considera que és important que els veïns i veïnes puguen visitar també els seus éssers estimats al Cementeri" ha assenyalat l'alcalde.

En aquests dies s'estan realitzant totes les tasques per a la seua posada a punt de cara a aquesta reobertura. Així mateix, continuen les obres de millora i rehabilitació, per la qual cosa, des del consistori, es demanen disculpes si aquests treballs ocasionen alguna molèstia als visitants.

A partir de la setmana vinent s'informarà dels horaris així com de les condicions de seguretat i prevenció per a la seua reobertura.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es