Inici -> Àrees -> Cementeri -> Notícies

El cementeri de Vila-real obri les portes a partir d'aquest dimarts de 9 a 18 hores tots els dies

dilluns, 18 de maig de 2020

Treballs d'adequació del cementeri per a la seua reobertura

El Cementeri Municipal obrirà aquests dimarts les portes, en horari de 9.00 a 18.00 hores, de dilluns a diumenge, perquè els veïns i veïnes de la ciutat puguen visitar els seus difunts.

L'inici de la fase 1 de la desescalada significa la reobertura del Cementeri Municipal respectant les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la COVID-19. Una de les mesures que s'ha dictat és l'obligatorietat de l'ús de guants i màscares per a accedir a les instal·lacions. A més, s'haurà de mantenie una distància mínima de seguretat de dos metres i higiene de mans.

El Cementeri Municipal ha estat tancat al públic des de l'inici de la declaració de l'estat d'alarma. Ara reobri les portes després de modificar-se el protocol d'actuació al cementeri, que es va dictar amb motiu de la crisi sanitària de la COVID-19. A més de la reobertura del cementeri, d'acord amb les mesures de prevenció sanitàries també es permet la participació de 15 persones en la comitiva per a l'enterrament i l'assistència a la capella sempre que no se supere un terç de l'aforament i es complisquen les mesures d'higiene i distància física establides per les autoritats sanitàries.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es