Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Normalització Lingüística actualitza la imatge de la campanya 'El nom és Vila-real' amb un nou disseny de Quique

tornar Imprimir

dijous, 21 de maig de 2020

Sala de premsa, Normalització Lingüística

El nom és Vila-real de Quique, 2020

Normalització Lingüística actualitza la imatge de la campanya 'El nom és Vila-real' amb un nou disseny de Quique

La Regidoria de Normalització Lingüística inicia una campanya de difusió, a través de la seua pàgina de Facebook, per a donar a conéixer les iniciatives que, al llarg de 25 anys, ha realitzat aquest departament per a la promoció de l'ús del valencià. L'humorista gràfic de Vila-real Quique, Premi 20 de Febrer, creador fa 25 anys del dibuix que es va utilitzar per a la primera campanya d''El nom és Vila-real', ha dissenyat una nova imatge amb motiu d'aquest aniversari.

"La finalitat d'aquesta campanya, adreçada a tots els sectors de la població, ha sigut sempre la d'incidir en l'escriptura correcta del nom de la nostra ciutat: amb guionet i erra minúscula. Per això està en marxa, de manera ininterrompuda, des de 1995, ja que malauradament el nom de la nostra ciutat continua escrivint-se malament. Cal insistir en l'escriptura correcta de Vila-real, perquè és el nom del nostre poble i perquè, des del 30 de gener de 2007, és la denominació oficial i única de la ciutat", detalla la regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, qui afig "volem donar les gràcies a la ciutadania de Vila-real que ha col·laborat, a través del correu electrònic, el WhatsApp i les xarxes socials, al llarg de tots aquests anys en aquesta campanya".

Enguany, la Regidoria de Normalització Lingüística compleix vint-i-cinc anys i vol compartir aquesta celebració amb la ciutadania "que sempre li ha transmés el seu suport i li ha fet arribar el seu caliu" destaca la regidora. Per aquest motiu, durant l'any 2020, es recordaran moltes de les campanyes que el departament ha dedicat a la promoció de l'ús del valencià en els diversos àmbits de la vida de la nostra ciutat: educatiu, cultural, social, administratiu, econòmic, associatiu, religiós, judicial¿ a través del Facebook Normalització Lingüística Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Normalització Lingüística actualitza la imatge de la campanya 'El nom és Vila-real' amb un nou disseny de Quique
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es