Inici

Vila-real recupera aquest divendres les dues lÝnies de l'autob˙s urbÓ gratu´t 'Groguet' i donarÓ cobertura als mercats ambulants

tornar Imprimir

dijous, 21 de maig de 2020

Mobilitat, Sala de premsa, Ajuntament

Vila-real recupera aquest divendres les dues lÝnies de l'autob˙s urbÓ gratu´t 'Groguet' i donarÓ cobertura als mercats ambulants

L'autob˙s urbÓ gratu´t Groguet tindrÓ operatives des d'aquest divendres les dues lÝnies (L1 i L2) i les seues variants de manera que el servei va recuperant la normalitat de rutes, encara que amb alguns retocs, prŔvies a l'estat d'alarma. Durant les setmanes de confinament, el servei s'havia adaptat a la situaciˇ, mantenint ˙nicament la lÝnia 1, reforšada per a cobrir alguns punts com l'Hospital de la Plana, mentre que la lÝnia 2 s'havia suprimit temporalment.

Des d'aquest divendres, es reactiva aquesta lÝnia 2, que opera els caps de setmana, i a la qual s'han afegit per al servei del dissabte tres noves expedicions (8.00-8.30-9.00 h) amb l'objectiu de donar una major cobertura als mercats ambulants, tant al d'alimentaciˇ que des del 2 de maig estÓ instalĚlat provisionalment els dissabtes a l'aparcament de l'avinguda de Matilde Salvador (enfront del Palau de JustÝcia) i que ja comptava amb servei especial aquestes setmanes, com el mercat de roba i complements que a partir del 30 de maig s'emplašarÓ, tambÚ de manera temporal, a la Ciutat Esportiva Municipal.

D'altra banda, segons informen des del Departament de Mobilitat, amb motiu del Pla de millora d'espais per a vianants que ha implementat l'Ajuntament amb el tall de diversos trams de vials per a facilitar la mobilitat de les persones i ajudar a dinamitzar l'economia, la lÝnia 2 es veu afectada. Concretament, el tall al trÓnsit de l'avinguda de la MurÓ fa que l'autob˙s haja de desviar el seu recorregut per l'avinguda del Cedre, avinguda de Franša, carrer de Borriana i novament s'incorpora al seu trašat habitual, queda fora de servei la parada habitual de l'avinguda de la MurÓ i Ús substitu´da per la parada provisional situada en el n˙mero 28 de la mateixa avinguda (antiga Cambra AgrÓria) que estarÓ senyalitzada provisionalment a aquest efecte.

AixÝ mateix, a causa del tall del carrer de l'Ermita a l'altura de la plaša de l'Estadi de la CerÓmica, el recorregut de la lÝnia 2-B (Termet) es desvia pel carrer del Comte de Ribargorša, Onda, Vilanova i la Geltr˙, Ambaixador Mascarell i novament s'incorpora al seu trašat habitual.

Des del Departament de Mobilitat recorden a mÚs que no estan actives les parades de l'IES Miralcamp i el Centre de Tecnificaciˇ Esportiva, en estar totes dues infraestructures fora de servei per a la ciutadania. AixÝ mateix, s'han eliminat les expedicions de la lÝnia 2 de les 22.30, 23.00 i 23.30 hores dels divendres, dissabtes i vespres de festius. Durant el dia de hui i demÓ es procedirÓ a actualitzar la cartelleria i senyalitzaciˇ en totes les parades de l'autob˙s urbÓ gratu´t per a informar la ciutadania dels canvis en el servei. A mÚs a mÚs, recorden que els usuaris han de complir les corresponents mesures de prevenciˇ i higiene establertes per les autoritats sanitÓries como, entre d'altres, l'˙s obligatori de mÓscara. 

L'alcalde de Vila-real, JosÚ Benlloch, ha subratllat la importÓncia de recuperar les dues rutes de l'autob˙s urbÓ ara que progressivament es recupera l'activitat econ˛mica i els desplašaments de persones garantint un transport p˙blic que permet una mobilitat sostenible i gratu´ta.

Descàrrega dĺarxius

Descargar archivo

Folleto bus urbÓ Vila-real, maig 2020
Tipus d'arxiu: PDF | ValenciÓ

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es