Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Vila-real reobri els parcs canins de la ciutat aquest cap de setmana després de la seua neteja i desinfecció

divendres, 22 de maig de 2020

Treballs neteja parc caní Maiorasga

L'Ajuntament de Vila-real reobri a partir d'aquest cap de setmana els quatre parcs canins que hi ha a la ciutat després de dur a terme tasques de neteja i desinfecció per part de l'empresa local Stoplagas, contractada pel consistori per a garantir la seguretat dels accessos a les instal·lacions.

Els parcs situats a l'avinguda de Portugal, enfront de l'IES Broch i Llop, el del jardí del Pilar, el de l'avinguda de Francesc Tàrrega (entrada nord-est de la ciutat) i el del carrer de Santa Caterina, al costat de la casa de barri de la Sénia s'obrin al públic de dilluns a diumenge, de 8.00 a 22.00 hores, amb les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries. Els propietaris de les mascotes hauran de mantindre la distància mínima de seguretat fixada en dos metres així com l'obligatorietat d'utilitzar màscara en cas que aquesta distància no puga respectar-se; evitar tocar el mobiliari urbà i no podran utilitzar els bancs perquè estaran precintats.

"L'obertura d'aquestes instal·lacions, en aquesta fase 1 de la desescalada, és una mesura que atén una necessitat reclamada per aquests sectors de la població perquè les seues mascotes córreguen amb tranquil·litat i es relacionen amb altres animals", explica la regidora de Participació Ciutadana i Proximitat, Miriam Caravaca, qui apel·la a "la responsabilitat ciutadana demostrada aquests dies a Vila-real".

Els parcs canins han estat tancats al públic des de l'inici de la declaració de l'estat d'alarma. Ara, en aquesta fase cap a la nova normalitat, s'obrin aquestes instal·lacions a la ciutadania igual que ha fet el Govern local amb altres serveis com la reobertura de la línia 2 del bus urbà gratuït o el Cementeri Municipal.

Galeria multimèdia

Imatges

Vila-real reobri els parcs canins de la ciutat aquest cap de setmana després de la seua neteja i desinfecció
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es