Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

La Regidoria de Sanitat reforça el tractament contra els mosquits amb l'arribada de les altes temperatures

tornar Imprimir

dissabte, 23 de maig de 2020

Sala de premsa, Sanitat

Tractament mosquits maig 2020

La Regidoria de Sanitat reforça el tractament contra els mosquits amb l'arribada de les altes temperatures

La Regidoria de Sanitat està reforçant les actuacions en el tractament contra els mosquits amb l'arribada de les altes temperatures. La iniciativa es troba dins del Pla de control de plagues de mosquits que funciona des de fa temps a Vila-real per a minimitzar les molèsties d'aquest insecte.

"Fem un important esforç en la prevenció, amb l'aplicació de tractaments de manera contínua", assenyala la regidora, que recorda que el consistori destina una partida de 19.000 euros anuals a l'empresa encarregada de la gestió del Pla de control de plaga de mosquits.

Gómez ha volgut destacar també la coordinació que manté l'Ajuntament amb la Diputació, encarregada del control i prevenció de plagues de mosquits al terme municipal. En aquest sentit ha destacat el treball realitzat pel director tècnic del Pla provincial contra mosquits, el catedràtic de la Universitat de València, Ricardo Jiménez, amb qui s'ha reunit aquesta setmana de manera telemàtica al costat de la diputada de Medi Natural, María Jiménez, i representants dels municipis de la zona sud de la província.

"L'Ajuntament de Vila-real, igual que altres poblacions, rep informes mensuals de situació amb una sèrie de consells que han de transmetre a les empreses que tenen contractades perquè efectuen els tractaments en les zones urbanes que ens ajuden a garantir una major efectivitat dels tractaments i a actuar en aquelles àrees que més es necessita", assenyala l'edil, que recorda que "ara que en la fase 1 de la desescalada els veïns poden anar a les segones residències és molt important que tinguen cura de netejar les piscines per a evitar possibles focus", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

Tratamiento mosquitos 2020
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es