Inici

El Pla de desescalada de la participaciˇ social habilitarÓ tres espais municipals per a facilitar reunions del teixit associatiu i econ˛mic amb totes les mesures de prevenciˇ

tornar Imprimir

dissabte, 23 de maig de 2020

Sala de premsa, Ajuntament

Casa dels Mundina

El Pla de desescalada de la participaciˇ social habilitarÓ tres espais municipals per a facilitar reunions del teixit associatiu i econ˛mic amb totes les mesures de prevenciˇ

L'Ajuntament de Vila-real activa el Pla municipal de desescalada de la participaciˇ social, que contempla habilitar tres instalĚlacions municipals per a facilitar que el teixit econ˛mic i associatiu puga anar recuperant a poc a poc la normalitat. Per a aix˛, el consistori posarÓ a la seua disposiciˇ espais per a la realitzaciˇ de reunions o activitats autoritzades en la desescalada com ara congressos de xicotet format, amb totes les mesures de prevenciˇ i sempre complint la normativa contemplada en cada fase. La primera de les instalĚlacions que s'obrirÓ aquesta setmana vinent per a aquesta mena d'activitat serÓ la Casa dels Mundina, edifici municipal situat al carrer Major, que acollirÓ el I CongrÚs d'Innovaciˇ AgroalimentÓria des de l'Economia Social, organitzat per l'Ajuntament i la Fundaciˇ Manantial.

L'alcalde de Vila-real, JosÚ Benlloch, indica que "com ja advertim des del primer moment, l'Ajuntament realitzarÓ una desescalada administrativa amb prudŔncia i responsabilitat, per la qual cosa no reactivarem totes les instalĚlacions municipals que la normativa ens permetria obrir". Per˛, segons afig el primer edil, "sÝ que Ús necessari assegurar que el teixit econ˛mic i associatiu de la ciutat puga comptar amb instruments i facilitats per a reprendre l'activitat i caminar de nou cap a la normalitat".

Amb la finalitat que entitats, associacions de ve´ns, empreses┐ puguen disposar d'espais per a reunir-se en les condicions establides per la normativa de la desescalada, en les pr˛ximes setmanes s'habilitaran tres instalĚlacions municipals, que comptaran amb el protocol especial corresponent de desinfecciˇ, aixÝ com material de protecciˇ i mesures de prevenciˇ sanitÓria i higiene. ColĚlectius i empreses podran solĚlicitar l'˙s d'aquests espais, presentant una instÓncia al consistori per a obtenir l'autoritzaciˇ corresponent, sempre que es complisquen les restriccions previstes per la normativa de la desescalada.

L'alcalde detalla que el primer dels edificis municipals que s'habilitarÓ serÓ la Casa dels Mundina, que aquest pr˛xim dimarts 26 de maig acollirÓ el I CongrÚs d'Innovaciˇ AgroalimentÓria des de l'Economia Social, organitzat per la Fundaciˇ Manantial i l'Ajuntament. En aquesta trobada es tractarÓ la pr˛xima posada en funcionament del projecte d'economia social Vilamico, dedicat a la producciˇ de xampinyons, i impulsat per la Fundaciˇ Manantial per a la inserciˇ laboral de persones amb problemes de salut mental.

"Volem ajudar a la reactivaciˇ de la nostra ciutat i esperem que aquest Pla municipal de desescalada de la participaciˇ social siga un instrument per a la dinamitzaciˇ de la vida social i econ˛mica de Vila-real", conclou Benlloch.

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es