Inici

El Consorci del Paisatge Protegit del Millars repararà el tram de senda danyat per la crescuda del riu quan baixe el cabal

tornar Imprimir

dilluns, 25 de maig de 2020

Sala de premsa, Medi Ambient

meandre riu Millars, maig 2020

El Consorci del Paisatge Protegit del Millars repararà el tram de senda danyat per la crescuda del riu quan baixe el cabal

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars repararà el tram de la senda del Termet entre el molí i l'assut danyat a conseqüència de la crescuda del riu. Així ho ha indicat l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, qui ha demanat al Consorci que es faça càrrec d'aquestes actuacions en aquesta zona del meandre, situat davall de la piscina del Termet ja que, a causa de les pluges, en aquests moments, aquest tram del camí es fa intransitable. 

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló s'encarregarà de la reparació dels danys provocats per la força del riu encara que els treballs no es podran dur a terme fins que baixe el cabal.

Cal recordar que el Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars està format pels ajuntaments de Vila-real, Almassora i Borriana, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es