Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

Vila-real escomet un tractament especial per a atallar la proliferació de milpeus en algunes zones de la ciutat

tornar Imprimir

dimarts, 26 de maig de 2020

Sala de premsa, Sanitat

Tractament contra la plaga de milpeus

Vila-real escomet un tractament especial per a atallar la proliferació de milpeus en algunes zones de la ciutat

La Regidoria de Sanitat està duent a terme, a través de l'empresa encarregada del control de plagues, un tractament específic per a solucionar el problema de proliferació de milpeus. La regidora de l'àrea, Silvia Gómez, ha explicat que l'empresa està aplicant aquest tractament en la via pública en aquelles zones en les quals s'ha constatat la presència d'aquests miriàpodes que es reprodueixen amb facilitat en llocs amb molta humitat.

"Els experts ens asseguren que no existeix cap risc per a la salut però la realitat és que els veïns i veïnes ens han alertat que en alguns punts hi ha una presència massiva i entenem que pot suposar un problema, per la qual cosa l'empresa de control de plagues ha buscat un producte específic no agressiu per al medi ambient", detalla la regidora.

De moment s'ha actuat ja al barri de Miralcamp, a l'entorn de la Bassa d'Insa, així com a la zona de la partida Madrigal pròxima al nucli urbà, entre els carrers de Notari Magín Amigo i Atrevits, encara que s'actuarà en totes les zones on es registren queixes veïnals.

Així mateix, la regidora de Sanitat ha recordat que "és imprescindible que els propietaris de solars abandonats complisquen també amb la seua obligació de netejar-los i mantenir-los en condicions de salubritat". En aquest sentit, Gómez avança que "estem gestionant l'enviament de requeriments a aquests propietaris perquè facen aquests treballs de neteja i en cas que no ho facen es procedirà a interposar les corresponents sancions".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es