Inici -> └rees -> Economia -> NotÝcies

Vila-real reprendrÓ el mercat ambulant de roba aquest dissabte amb 106 parades a la Ciutat Esportiva Municipal

dimecres, 27 de maig de 2020

Vila-real reprendrÓ el mercat ambulant de roba aquest dissabte amb 106 parades a la Ciutat Esportiva Municipal

El mercat ambulant de roba i complements tornarÓ a l'activitat aquest dissabte amb 106 parades en una ubicaciˇ provisional a la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) i complint totes les mesures de prevenciˇ i higiene per la COVID-19. La cita comercial tambÚ estÓ prevista que se celebre els dimecres. En aquest ˙ltim cas, de moment, hi ha 75 parades confirmades.

Hui s'ha celebrat el sorteig en el qual han participat tots els venedors que fins ara tenien parada en els mercats ambulants de roba i complements de dissabte i dimecres a Vila-real "encara que alguns d'ells aquest dissabte han decidit no muntar perquŔ necessiten mÚs temps per a preparar els seus punts de venda", ha assenyalat el regidor d'Economia, Xus Madrigal. L'edil recorda que aquest precisament Ús el motiu pel qual el mercat ambulant no es va iniciar dissabte passat 23 de maig. "Per part del consistori ja estava tot preparat, amb les mesures de prevenciˇ i higiene establides per les autoritats sanitÓries per˛ en consens amb l'Associaciˇ de Venedors Ambulants es va atendre aquesta demanda i finalment es reprendrÓ aquest dissabte 30 de maig", indica.

Es tracta d'un emplašament temporal, en un recinte com la CEM, que de moment estÓ tancat a l'˙s esportiu a causa de la situaciˇ d'estat d'alarma. El mercat ambulant de roba i complements arriba desprÚs que el passat 2 de maig es reactivara el mercat ambulant d'alimentaciˇ i productes de primera necessitat, que se celebra els dissabtes al matÝ tambÚ en una ubicaciˇ provisional, en aquest cas en l'aparcament situat enfront del Palau de JustÝcia. El responsable d'Economia s'ha mostrat esperanšat que el mercat ambulant de roba i complements tinga tan bona acollida com el mercat d'alimentaciˇ dels dissabtes. L'edil ha remarcat que "grÓcies a la mesura aprovada pel Ple de supressiˇ de les taxes d'ocupaciˇ de via p˙bica, aquests venedors no hauran de pagar per muntar les seues parades, la qual cosa suposa un alleujament per a ells en aquesta situaciˇ tan difÝcil i un estÝmul perquŔ puguen tirar avant". 

Cal recordar que amb la finalitat de garantir un transport p˙blic gratu´t s'ha reactivat la lÝnia 2 del bus urbÓ Groguet, que opera els caps de setmana, i a la qual s'han afegit per al servei del dissabte tres noves expedicions (08.00 hores-8.30 hores-09.00 hores) amb l'objectiu de donar una major cobertura als mercats ambulants, tant al d'alimentaciˇ que ja comptava amb servei especial aquestes setmanes, com el mercat de roba i complements que comenšarÓ aquest dissabte.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es