Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

L'Ajuntament agraeix a l'Associació Cultural Islàmica la donació de 3.000 màscares i gel hidroalcohòlic per a Policia Local, Protecció Civil i Policia Nacional

divendres, 29 de maig de 2020

Donacio de màscares per part de l'Associació Cultural Islàmica

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, la regidora de Relacions Institucionals, Noelia Samblás, i el comissari principal cap de la Policia Local de Vila-real, José Ramón Nieto, han rebut hui representants de l'Associació Cultural Islàmica per al Diàleg i la Integració de Vila-real que han realitzat una donació de material de protecció i desinfecció per al seu ús per part dels cossos de Policia Local, Policia Nacional i Protecció Civil.

L'associació ha entregat a les dependències de la Prefectura de Policia Local un total de 3.000 màscares quirúrgiques i tres caixes de gel hidroalcohòlic com a mostra d'agraïment al treball que realitzen aquests cossos de seguretat i per a contribuir al fet que puguen continuar treballant amb totes les mesures de prevenció per la COVID-19.

Les regidores Silvia Gómez i Noelia Samblás, així com el responsable de la Policia Local, han agraït el gest de l'Associació Cultural Islàmica i han destacat la labor que aquest col·lectiu realitza per la integració i la convivència a la ciutat. "Estem molt agraïts per aquesta contribució de material per als nostres agents i voluntaris de Protecció Civil", ha remarcat Silvia Gómez. Després del lliurament del material, l'Associació Cultural Islàmica ha oferit també als responsables municipals i als agents de la Policia Local el tradicional te àrab amb dolços.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es