Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local de Vila-real incorpora set agents a través del conveni de cessió de la borsa d'ocupació d'Almenara

dilluns, 1 de juny de 2020

Festa Policia Local 2019

La Policia Local de Vila-real compta amb set nous agents que s'han incorporat a través del conveni de cessió de borses d'ocupació temporal d'agents signat amb l'Ajuntament d'Almenara. La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, ha explicat que encara que inicialment la previsió era incorporar 17 policies a través d'aquest acord "només han sigut set els agents que finalment tenien disponibilitat per a accedir a aquesta oferta d'ocupació temporal". Amb tot, Gómez ha insistit que "es tracta d'una bona notícia, perquè tenim molta necessitat de reforçar la plantilla de la Policia Local" minvada en un 20% en els últims anys a conseqüència de les jubilacions i de la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local aprovada pel PP que limitava l'oferta d'ocupació pública.

Així mateix, la regidora ha avançat que "aquesta fórmula de conveni ha resultat ser positiva i per això continuarem treballant per a poder tancar algun acord similar amb altres ajuntaments que ens permeta disposar de més agents de manera ràpida". "Portem ja molt de temps treballant per a cobrir les places vacants que tenim en la Policia Local i no pararem", remarca la regidora, al mateix temps que afig que "paral·lelament intentarem accelerar en la mesura que siga possible la convocatòria per a cobrir en propietat places vacants". En aquests moments, hi ha obert un procés de selecció per a cobrir 11 places "que continua en marxa, però de moment el conveni amb l'Ajuntament d'Almenara, al qual agraïm la seua col·laboració, ens permet sumar aquest reforç de manera temporal i urgent".

La regidora ha volgut destacar la gran labor que realitza la Policia Local de Vila-real i de manera especial l'important treball en aquesta situació de crisi sanitària i des de la declaració de l'estat d'alarma garantint el compliment de les normes i la seguretat, així com prestant ajuda i col·laboració a la ciutadania en tot moment.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es