Inici

La Regidoria d'Educació remarca l'oferta educativa de 0 a 3 anys a Vila-real a través de vídeos promocionals

dissabte, 6 de juny de 2020

Vídeo sobre l'oferta educativa de les escoles infantils

La Regidoria d'Educació ha editat vídeos promocionals per a donar a conéixer i posar en relleu l'oferta educativa dels centres d'educació infantil que hi ha a la ciutat. Vila-real compta amb set centres privats d'educació infantil, Kinder Park, L'Esquirol, Babisol, Caperucita Roja, 5 Sentits, Món de Fades i Bambilàndia, i un de municipal. L'escoleta municipal El Solet ofereix 80 places per a aquest curs 2020-2021 per a xiquets de 0 a 3 anys. A més, els col·legis públics Concepció Arenal i Carles Sarthou disposen de 18 places cadascun per als xiquets de 2 anys.

"A Vila-real tenim unes escoles infantils de qualitat on es fa un treball extraordinari", indica la regidora d'Educació, Aida Beteta, que considera que "és fonamental garantir aquesta oferta educativa de 0 a 3 anys per al desenvolupament dels xiquets i xiquetes i la conciliació familiar". "Els vídeos promocionals de cadascun dels centres que hem preparat des de la Regidoria són una mostra de suport a aquestes escoles que s'han vist molt afectades amb el tancament dels centres a conseqüència de la pandèmia del coronavirus", afig l'edil. En aquests es donen a conéixer les instal·lacions, activitats i serveis que presten els centres educatius perquè els pares puguen triar l'escola que més s'adapte a les seues preferències. Aquests vídeos estan ja disponibles en el canal de YouTube de l'Ajuntament i també s'habilitaran en el web municipal, en l'àrea d'Educació.

Pel que respecta als centres públics, Vila-real compta amb l'Escola Infantil Municipal El Solet i els col·legis Carles Sarthou i Concepció Arenal, que ofereixen 18 places cadascun per als xiquets de 2 anys.

L'escoleta El Solet disposa de 80 places per al curs 2020-2021, distribuïdes de la manera següent: 16 places de 0 a 1 any, 26 places d'1 a 2 anys i 38 places de 2 a 3 anys. Els pares que hi estiguen interessats hauran de presentar la sol·licitud del 8 al 12 de juny a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Vila-real. A causa de la crisi sanitària per la COVID-19, les sol·licituds seran de manera telemàtica i és necessari per a aquest tràmit el certificat digital. En cas de no disposar de firma digital, els interessats podran obtenir-la presencialment a l'Ajuntament a través de cita prèvia. Les persones que no tinguen accés a mitjans electrònics podran realitzar el procediment d'admissió de manera presencial en El Solet (carrer de la Constitució, 104) i presentar els documents en el Registre de l'Ajuntament.

Les bases reguladores d'aquest procés d'admissió es poden consultar en el web municipal, en l'àrea d'Educació en Escolarització Escola Infantil Municipal, en la qual s'indica el calendari del procés d'admissió, els criteris de baremació, la documentació requerida, així com les instruccions per a emplenar la sol·licitud telemàtica. En cas de tenir algun dubte, poden telefonar al 660 363 582.

Entre els aspectes que es baremen s'inclou el fet de tenir germans matriculats al centre, el domicili, la renda o estar en situació de desocupació, entre d'altres.
També s'ha editat un vídeo amb tota l'oferta educativa de tots els cicles dels centres públics i concertats de Vila-real que es podrà trobar en el canal municipal de YouTube.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es