Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Esports acorda amb els gimnasos que els socis de l'SME puguen utilitzar les seues instal·lacions amb l'inici de la nova normalitat

tornar Imprimir

dimecres, 10 de juny de 2020

Sala de premsa, Esports, Ajuntament

Serralvo reunió gimnasos

Esports acorda amb els gimnasos que els socis de l'SME puguen utilitzar les seues instal·lacions amb l'inici de la nova normalitat

L'Ajuntament de Vila-real activa la primera proposta del Registre municipal d'iniciatives culturals i esportives. Els socis del Servei Municipal d'Esports podran fer ús durant aquest estiu de les instal·lacions dels gimnasos privats de la ciutat que mantenen conveni amb l'Ajuntament, gràcies a les gestions realitzades per la Regidoria d'Esports amb un doble objectiu: garantir una oferta esportiva, complint totes les mesures de prevenció sanitària, a partir del moment en què la ciutat entre en l'etapa de nova normalitat i al mateix temps col·laborar amb les empreses dins del Pla d'ajuda a l'economia local per a afavorir el renaixement econòmic i social de Vila-real.

El regidor d'Esports, Javier Serralvo, s'ha reunit aquesta vesprada amb representants dels gimnasos amb els quals l'Ajuntament té subscrit un conveni de col·laboració econòmica, gràcies al qual les persones sòcies de l'SME poden fer ús de les seues instal·lacions i de determinades activitats dirigides durant la temporada esportiva, entre els mesos d'octubre a juny. "Enguany, davant l'impacte que el tancament d'instal·lacions i la suspensió d'activitats per la crisi sanitària han tingut per a aquests xicotets negocis de la ciutat, volem ajudar-los i per això hem proposat que en l'inici de la nova normalitat els socis puguen acudir als gimnasos a través d'aquest acord de col·laboració econòmica", ha assenyalat Serralvo.

L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha subratllat que aquesta iniciativa cerca "un acord de sinergies". "En cas que l'Ajuntament òbriga també aquest estiu les instal·lacions del gimnàs de la piscina Yurema Requena, disposarem de menys espai perquè caldrà adoptar una sèrie de mesures de prevenció i controlar aforaments. Gràcies a aquesta col·laboració, comptem amb més oferta per als socis i, a més, ajudem econòmicament aquestes empreses locals en un moment de dificultat, seguint la nostra filosofia de crear oportunitats i ocupació i evitar que es tanquen les persianes dels negocis locals".

Així mateix, l'Ajuntament, conscient que molts d'aquests gimnasos es troben amb problemes d'espai a l'hora de realitzar activitats col·lectives per la necessitat de complir mesures de distància social i de seguretat sanitària, també posa a la seua disposició, de manera gratuïta, instal·lacions municipals com ara poliesportius o el Centre de Congressos en cas que vulguen fer-ne ús per a la realització de classes o altres activitats que requerisquen més espai.

La previsió de la Regidoria d'Esports és que en la primera setmana de juliol ja estiga activa aquesta col·laboració, "convertint Vila-real en un gran gimnàs", gràcies a l'aliança amb la societat civil i l'aposta per la col·laboració pública i privada, dos dels eixos estratègics de la gestió de l'equip de govern des de 2011. Fruit d'aquest treball, en els últims anys s'ha passat de comptar amb 3 gimnasos col·laboradors a un total de 17 en l'actualitat, tal com recorda el regidor d'Esports.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es