Inici

L'Ajuntament de Vila-real mantindrà tancats els parcs infantils per a garantir una desescalada prudent

tornar Imprimir

divendres, 12 de juny de 2020

Sala de premsa, Ajuntament, Serveis públics

Precintat de parcs infantils

L'Ajuntament de Vila-real mantindrà tancats els parcs infantils per a garantir una desescalada prudent

L'Ajuntament de Vila-real mantindrà tancats els parcs infantils de la ciutat la setmana vinent encara que la Generalitat Valenciana autoritze la seua obertura en la fase 3 de desescalada. L'equip de govern ha optat per seguir el seu criteri de prudència en la reobertura d'espais públics, tal com indica l'alcalde, José Benlloch. "Encara que, com ha anunciat el president Ximo Puig, la Generalitat Valenciana autoritze l'obertura dels parcs la pròxima setmana, des de l'Ajuntament de Vila-real mantenim la nostra planificació de desescalada lenta i prudent i de moment aquestes zones d'esbarjo infantil seguiran precintades la pròxima setmana", insisteix el primer edil.

Benlloch recalca que "la nostra prioritat és la salut de la ciutadania i volem completar l'elaboració del protocol específic en el qual estem treballant per a tenir més garanties en el moment en què entrem en la nova normalitat", tenint en compte que són espais per als més xicotets. L'equip de govern ha dissenyat un Pla de prudència, responsabilitat i seguretat en la desescalada a la nova normalitat, seguint els criteris del gabinet tècnic assessor nomenat per l'Alcaldia, per a dotar de les màximes garanties al procés de reobertura d'instal·lacions i represa d'activitats.

Per part seua, el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, detalla que durant el dia de hui s'ha procedit a revisar els precintes que des del primer dia de l'estat d'alarma es van instal·lar a les zones de joc infantils per a "reposar aquells precintes que estiguen més danyats i recordar així a la ciutadania que de moment continuaran tancats al públic durant uns dies més". El Departament de Serveis Públics té comptabilitzats un total de 46 parcs infantils repartits per la ciutat.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es