Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real reobrirà la Piscina Municipal del Termet el 20 de juny per a la pràctica esportiva, amb cita prèvia i control d'aforament

tornar Imprimir

dissabte, 13 de juny de 2020

Esports, Sala de premsa

Reobertura piscina del Termet

Vila-real reobrirà la Piscina Municipal del Termet el 20 de juny per a la pràctica esportiva, amb cita prèvia i control d'aforament

La Regidoria d'Esports reobrirà la Piscina Municipal del Termet el pròxim 20 de juny amb cita prèvia i aforament limitat per a la pràctica esportiva dels socis i sòcies del Servei Municipal d'Esports i esportistes federats de clubs aquàtics.

La reobertura de la piscina és la primera instal·lació esportiva que obri al públic i arriba després del treball realitzat pels tècnics del Servei Municipal d'Esports per a preparar i condicionar la instal·lació esportiva i complir així amb els requisits i criteris establits per les autoritats sanitàries. Resultat d'això és el certificat de conformitat emés per la Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València que, a través d'un procediment d'auditoria, avala la reobertura segura de la instal·lació esportiva amb total garantia de compliment de la normativa de prevenció per la COVID-19.

"Des de la Regidoria d'Esports portem temps treballant sobre la base d'un Pla de prudència, responsabilitat i seguretat en la desescalada a la nova normalitat per a poder obrir les instal·lacions esportives on preval la salut dels treballadors i usuaris que és el més important" indica el regidor d'Esports, Javier Serralvo. "El nostre objectiu és garantir una total seguretat perquè la ciutadania tinga confiança a l'hora de tornar a utilitzar les instal·lacions esportives" assenyala l'edil "per a això és fonamental estudiar cada cas abans d'obrir i per això comptem amb un gabinet tècnic, encarregat d'assessorar el govern local perquè les accions encaminades a avançar en la desescalada es prenguen amb cautela i garanties com estem fent" afig.

La piscina del Termet estarà oberta de dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00 hores per a esportistes majors de 14 anys que, amb cita prèvia, podran realitzar 30 minuts d'activitat respectant el màxim aforament permés de 16 persones.
Abans de l'entrada i eixida de la instal·lació els usuaris hauran de desinfectar-se les mans. Serà obligatori l'ús de màscara fins al moment de nadar i mantenir la distància de seguretat de 2 metres. No hi haurà taquilles i s'hauran de deixar les pertinences a l'interior d'una safata. Els vestidors només podran utilitzar-se després del bany i les dutxes seran externes.

A partir del 17 de juny es podran fer les reserves a través de l'aplicació del mòbil Reserclass o del telèfon que habilitarà el Servei Municipal d'Esports per a garantir que tots puguen accedir a aquest servei.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

certificat UPV
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

reobertura piscina del Termet senyalització piscina del Termet
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es