Inici

Serveis Públics escomet un pla d'actuació urgent de millora de l'asfalt en punts de la xarxa viària del terme municipal

tornar Imprimir

dilluns, 15 de juny de 2020

Sala de premsa, Serveis públics

Reparació urgent asfalt

Serveis Públics escomet un pla d'actuació urgent de millora de l'asfalt en punts de la xarxa viària del terme municipal

L'Ajuntament de Vila-real posa en marxa un pla d'actuació urgent per a reparar zones danyades de la xarxa viària rural i urbana i donar una solució més immediata mentre s'ultima l'adjudicació del nou contracte de manteniment de vies públiques que està en tramitació i al qual opten dues empreses. Des d'aquest dimarts una brigada formada per dos operaris dels Serveis Públics iniciarà aquestes reparacions d'urgència, utilitzant la tècnica de l'aglomerat en fred, que "permet actuar en xicotets sots de forma més àgil", ha explicat el regidor responsable de l'àrea, Francisco Valverde.

"Esperem poder tenir adjudicat en breu el nou contracte de manteniment i continuem treballant en els projectes del pla de millora de camins rurals previstos per a enguany, tal com ens vam comprometre en el Consell Agrari, però som conscients que hi ha zones de la xarxa viària del terme municipal on podem donar una solució provisional amb una xicoteta reparació i per això, amb la voluntat d'atendre les necessitats i demandes de la ciutadania i intentar ser un ajuntament eficaç, durem a terme aquest pla urgent", indica Valverde.

L'edil ha recordat que l'Ajuntament ha licitat un nou contracte de manteniment de vies públiques, que incrementa la dotació econòmica respecte a l'anterior fins a arribar als 435.500 euros (IVA inclòs) anuals. Dues empreses s'han presentat a l'adjudicació d'aquest contracte, que servirà per al manteniment de tota la xarxa viària municipal, tant urbana com rural.

D'altra banda, dins del Pla de millora de camins rurals, s'ha dut a terme una actuació en un tram d'un quilòmetre del camí de l'Assagador, entre la carretera d'Onda i la Senda Pescadors, amb una inversió de 66.000 euros. També amb càrrec al pressupost municipal d'enguany es millorarà el camí de Fornets, amb una inversió prevista de 50.000 euros, i l'accés al vial de servei de l'AP-7. Valverde també ha recordat que el consistori destinarà la dotació del Pla 135 de la Diputació a la millora de vies agràries i actuarà en els camins del Cuquello, travessia del Cuquello, Molí Llop i camí Vell Castelló-Onda. En total, la inversió prevista en el Pla de millora de camins rurals és, de moment, de 332.000 euros.

D'altra banda, des del Departament de Serveis Públics s'ha dut a terme també aquests dies una reparació important per una fuita en el clavegueram que va provocar un enfonsament en l'encreuament entre el carrer de l'Ermita i el camí Vell Castelló-Onda.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es