Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Serralvo: "El PP aprofita la reobertura exemplar de la piscina del Termet per a fer demagògia i aconseguir un titular"

dimarts, 16 de juny de 2020

Reobertura piscina Termet, 20 juny

El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha lamentat la "insensatesa i demagògia" del Partit Popular per les crítiques abocades sobre l'equip de govern pel retard en la reobertura de les instal·lacions esportives municipals a Vila-real. "Costa entendre com membres del PP, que estan informats de la manera en què s'està portant la desescalada a Vila-real s'atrevisquen a fer demagògia i vulguen aprofitar la reobertura de la piscina del Termet per a aconseguir un titular", indica Serralvo.

"Si obrírem les instal·lacions esportives, precipitadament, sense garanties i sense tenir en compte les circumstàncies actuals, ens titllarien de ser uns irresponsables i insensats", assenyala l'edil, "no obstant això, la nostra política es basa precisament en el contrari, en la responsabilitat i la sensatesa", aclareix .I és que el model de la reobertura de la piscina municipal del Termet, al qual el PP fa referència, igual que la resta d'instal·lacions municipals, respon a l'aposta del govern local per una desescalada lenta, prudent, responsable i assenyada com fa no sols en instal·lacions esportives sinó en qualsevol espai públic municipal. Per a això, el govern compta amb un gabinet tècnic, de manera que la reobertura de qualsevol instal·lació o la represa d'activitats es facen amb les màximes garanties de seguretat sanitàries.

En concret i pel que respecta a la piscina del Termet, el regidor d'Esports ha volgut destacar el treball realitzat pels tècnics del Servei Municipal d'Esports abans d'obrir la piscina per a preparar i condicionar la instal·lació esportiva i complir així els requisits i criteris establits per les autoritats sanitàries. El treball, com recorda l'edil, compta amb la conformitat de la Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València, que avala la reobertura segura de la instal·lació esportiva amb total garantia de compliment de la normativa de prevenció per la COVID-19. A més, comporta un protocol molt minuciós tant per als treballadors de l'Ajuntament com per als usuaris que utilitzen aquest servei. Un procediment que se seguirà per a la reobertura "a poc a poc" de la resta d'instal·lacions esportives.

Serralvo també ha volgut fer esment a les declaracions del PP en referència al malestar que "suposadament" els clubs esportius han traslladat a la formació. L'edil ha indicat que manté un diàleg permanent amb tots ells, que estan informats de les actuacions que realitza l'executiu, i que ha oferit la seua voluntat d'obrir una instal·lació esportiva abans que una altra en cas que algun club la necessitara pel calendari d'alguna competició.

"El virus no se n'ha anat i mentre siga així l'Ajuntament de Vila-real actuarà amb la màxima serietat, seguretat i prudència", conclou Serralvo.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es