Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

La mesa del Pacte pel renaixement convoca les entitats socials per a agrair la seua labor i escoltar les seues necessitats

divendres, 19 de juny de 2020

Taula Pacte local

La mesa de treball del Pacte local pel renaixement de Vila-real ha acordat hui amb el consens de tots els grups municipals convocar les quatre entitats socials de la ciutat -Cáritas, Creu Roja, Joventut Antoniana i Sant Vicent de Paül- a la pròxima reunió d'aquest òrgan amb la finalitat "d'agrair-los la seua labor i escoltar i valorar les seues necessitats concretes en aquest moment de crisi econòmica i social derivada de la pandèmia".

El coordinador de la mesa del Pacte local pel renaixement, l'edil Xus Madrigal, ha informat que "s'ha acordat convocar les entitats a la reunió del pròxim divendres per a, en primer lloc, mostrar-los l'agraïment pel treball que realitzen, i especialment en aquests últims mesos tan complicats, i així mateix, la reunió servirà perquè aquestes organitzacions exposen les seues necessitats concretes". Madrigal recorda que els partits polítics ja van aprovar en una anterior reunió incrementar en 40.000 euros els convenis que manté l'Ajuntament amb aquestes quatre entitats. "Ara, tindrem oportunitat de conéixer exactament quines són les seues necessitats i valorar si fins i tot fa falta destinar algun recurs econòmic més per a donar-los suport", afirma l'edil.

D'altra banda, la mesa de partits ha donat llum verda a destinar 10.000 euros a la realització de campanyes de conscienciació sobre les mesures d'higiene i prevenció en la via i espais públics, dins del Pla de prudència, responsabilitat i seguretat en la desescalada a la nova normalitat. Per a això, s'han previst accions de dinamització que duran a terme empreses culturals de la localitat, en la línia del suport a l'economia de la ciutat i defensa del que és nostre.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es