Inici

El Consorci Provincial de Bombers repara el meandre del Termet danyat per la crescuda del riu Millars

diumenge, 21 de juny de 2020

actuació bombers Termet

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló ha dut a terme els treballs per a reparar els danys provocats per la crescuda del riu Millars en el meandre del Termet. L'actuació arriba després de la petició formulada per l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, al Consorci Gestor del Paisatge protegit de la Desembocadura del riu Millars perquè arreglara aquest tram de la senda del Termet, entre el molí i l'assut, danyat a conseqüència de les passades pluges del mes d'abril i la posterior crescuda del riu.

Tal com ja es va informar en el seu moment, la intervenció dels bombers ha consistit a condicionar aquest camí, situat davall de la piscina del Termet, que ara, a causa de les pluges i els danys provocats per la força del riu, és intransitable. Els bombers han pogut iniciar els treballs de reparació després que baixara el cabal del riu.

Les intenses pluges registrades durant el passat mes d'abril i la posterior crescuda del cabal del riu i de la rambla de la Viuda han deteriorat determinats trams dels camins que voregen el riu Millars. Per aquest motiu, el Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars va demanar al Consorci Provincial de Bombers la seua intervenció per a reparar i posar a punt aquests camins que afecten no sols Vila-real, sinó també Almassora i Borriana.

Cal recordar que el Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars està format pels ajuntaments de Vila-real, Borriana i Almassora, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es