Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

El mercat ambulant de roba se celebrarà també aquest dimecres festiu a petició dels venedors

dilluns, 22 de juny de 2020

Mercat dimecres Sant Joan

El mercat ambulant de roba i complements de Vila-real se celebrarà aquest dimecres 24 de juny, festivitat de Sant Joan, a petició dels mateixos venedors. Aquesta no és la primera vegada que els venedors de Vila-real sol·liciten a la Regidoria d'Economia muntar les parades en dies festius i l'equip de govern, sensible a la situació en què es troba el sector, ha donat el seu suport perquè puguen desenvolupar la seua activitat com un dimecres habitual.

Cal recordar que el mercat ambulant de roba i complements de Vila-real, que se celebrava al centre de la ciutat, es va reactivar de manera provisional el passat 3 de juny a la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) amb totes les mesures de prevenció i higiene sanitàries per la pandèmia. El mercat dels dissabtes compta amb 106 parades i el dels dimecres amb 75 parades.

Tant el mercat de venda ambulant de roba i complements dels dimecres i dissabtes a la CEM, com el mercat d'alimentació i productes de primera necessitat que se celebra els dissabtes al matí en l'aparcament de davant dels Jutjats, compten amb les mesures de seguretat i protecció sanitàries tant per als comerciants com per a clients, amb controls d'accés, gel hidroalcohòlic i màscares.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es