Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

L'Ajuntament impulsa la targeta 'Fem poble Vila-real' per a bonificar el consum en comerços i serveis de la ciutat

dilluns, 22 de juny de 2020

Reunió targeta Fem poble_1

El regidor d'Economia de l'Ajuntament de Vila-real, Xus Madrigal, s'ha reunit aquest matí amb representants d'establiments de comerç minorista, hostaleria, oci i serveis de la ciutat, així com de la Unió de Comerc Vila-real (Ucovi), per a perfilar el llançament de la targeta 'Fem poble Vila-real', amb la qual es pretén incentivar el consum en els negocis locals i dinamitzar l'economia del municipi per a superar com més prompte millor la crisi econòmica derivada de la pandèmia. En la trobada de treball, Madrigal ha exposat la proposta en la qual ha treballat la Regidoria de la mà de la Fundació Caixa Rural Vila-real "amb l'objectiu d'anar de la mà del sector, escoltar les seues aportacions i que aquest projecte siga una iniciativa compartida i consensuada", ha subratllat l'edil.

La targeta 'Fem poble Vila-real' s'ha concebut com una targeta moneder, sense cost per a les persones usuàries, que permetrà obtenir una bonificació de fins a 20 euros per la primera recàrrega i, a més, aconseguir descomptes i avantatges que oferiran els establiments amb la finalitat d'animar la ciutadania a realitzar les compres o utilitzar els serveis d'empreses locals. Aquesta idea compta amb el suport de tots els grups polítics que, a través del Pacte local pel renaixement de Vila-real, van acordar destinar 100.000 euros a bonificar el consum en els negocis de la ciutat.

"Amb aquest projecte volem apel·lar, d'una banda, al sentiment de pertinença i arrelament a través del nostre lema 'Comprant al poble, fem poble' perquè els veïns i veïnes col·laboren en la reactivació de l'economia local; i d'altra banda, recompensar aquesta col·laboració amb avantatges per a les persones usuàries a través de la bonificació que oferirà la targeta així com descomptes i altres incentius per part dels establiments", detalla el regidor d'Economia. Per part seua, l'Ajuntament també es compromet a promocionar i publicitar aquests avantatges i descomptes que oferisquen els negocis participants, a través d'un projecte que respon als eixos estratègics del govern de col·laboració pública i privada i la defensa de les nostres coses.

Madrigal ha remarcat que "la nostra prioritat és la supervivència dels comerços, pimes i autònoms; no volem que arran d'aquesta crisi hagen de tancar persianes i per a això treballarem de la mà del sector, escoltant les seues propostes i fent valer el nostre principi del diàleg, per a lluitar per un model de ciutat diversificada econòmicament".

La reunió amb els comerciants s'ha realitzat a la Casa dels Mundina, edifici que, dins del Pla de desescalada de la participació social, ha habilitat l'Ajuntament per a realitzar reunions i trobades complint totes les mesures de prevenció per la COVID-19.

Galeria multimèdia

Imatges

Reunió targeta Fem poble
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es