Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

Vila-real reparteix gel hidroalcohòlic als parcs infantils per a conscienciar sobre la importància de la higiene i la prevenció davant la COVID-19

divendres, 26 de juny de 2020

Obertura de parcs infantils_2

La regidora responsable del Registre municipal del voluntariat COVID-19, Noelia Samblás, i el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, han iniciat aquest matí al parc infantil de la Maiorasga el repartiment dels 10.000 envasos individuals de gel hidroalcohòlic que l'Ajuntament té previst distribuir entre la població.

La iniciativa pretén conscienciar la ciutadania sobre la importància de llavar-se i desinfectar-se les mans per a prevenir el contagi i la propagació de la COVID-19. Per això, els edils han incidit en la importància del llavat i desinfecció de les mans dels xiquets i xiquetes que utilitzen de manera freqüent el parc com a mínim a l'inici i al final del període de joc amb gel hidroalcohòlic.

Els parcs infantils reobrin hui després d'haver estat precintats com a mesura de seguretat i prevenció durant l'estat d'alarma i ho fan amb un protocol de neteja i complint les mesures de prevenció i seguretat sanitària. El repartiment d'aquests envasos de gel hidroalcohòlic està previst que es duga a terme també en esdeveniments, activitats i actes en els quals es produïsca una major afluència de públic.

Galeria multimèdia

Imatges

Obertura de parcs infantils_1 Obertura de parcs infantils
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es