Inici

Vila-real inicia les obres per a garantir les futures necessitats hídriques del polígon de la carretera d'Onda

dissabte, 27 de juny de 2020

Visita al depòsit regulador del polígon de la carretera d'Onda

L'Ajuntament de Vila-real ha adjudicat a l'empresa Facsa la instal·lació d'una canalització que garantirà les futures necessitats hídriques del polígon industrial de la carretera d'Onda. L'actuació ha sigut adjudicada per un import de 315.338 euros (impostos inclosos) i un termini d'execució de 3 mesos.

"És necessari comptar amb les infraestructures de proveïment hídric que donen resposta a necessitats presents i futures d'aquelles empreses que s'instal·len al nostre terme, com és el cas del polígon de la carretera d'Onda", assenyala el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde. L'edil recorda que l'equip de govern ha activat el Pla d'impuls i priorització de projectes pendents per a garantir que les actuacions que són fonamentals per al futur de la ciutat i per a la reactivació econòmica de Vila-real, "no queden paralitzades ni es vegen retardades a causa de la situació actual".

La intervenció consistirà en la creació d'un nou punt de subministrament de la xarxa del Consorci d'Aigües de la Plana al proveïment d'aigua potable de Vila-real. Per a això s'instal·larà una conducció que connectarà la xarxa del consorci amb el depòsit regulador de 9.000 metres cúbics d'ús industrial que es va construir amb les obres d'urbanització del polígon de la carretera d'Onda. La canalització haurà de superar la barrera de l'AP-7 per a poder connectar la xarxa del Consorci amb aquest depòsit i, d'aquesta manera, donar resposta en un futur a les possibles necessitats d'aigua de la zona industrial situada a tots dos marges de la carretera CV-20, fins al límit amb el terme d'Onda.

"Es tracta d'un projecte que respon als eixos estratègics de diversificació econòmica, innovació i sostenibilitat pels quals aposta aquest equip de govern", conclou Valverde.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es