Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Els socis de l'SME disposen de prop de 100 classes dirigides a la setmana entre el pavelló Bancaixa i els gimnasos de la ciutat

dilluns, 29 de juny de 2020

classe dirigida, 2

Els socis del Servei Municipal d'Esports ja disposen des de hui de prop de 100 classes dirigides a la setmana distribuïdes entre el pavelló Bancaixa i els gimnasos de la ciutat amb totes les mesures de prevenció sanitàries. Segons ha indicat el regidor d'Esports, Javier Serralvo, totes les classes, tant a les instal·lacions esportives municipals com als gimnasos privats, s'han desenvolupat amb normalitat.

Gràcies al conveni de col·laboració publicoprivat que manté l'Ajuntament de Vila-real amb els gimnasos, els socis del Servei Municipal d'Esports poden assistir a classes dirigides durant els mesos d'octubre a juny i ara, amb l'aprovació del Registre municipal d'iniciatives culturals i esportives, també a l'estiu.

Les sessions d'entrenament que s'ofereixen, tant al pavelló municipal Bancaixa com als gimnasos privats, són: pilates, ioga, estiraments, càrdio metabòlic, cicle-ritme, crossfit, manteniment, ballfit, abdominals, zumba o body pum, entre d'altres.

La reserva per a anar a alguna d'aquestes classes es pot fer a través de la reserva de classes DeporSite o del telèfon habilitat pel Servei Municipal d'Esports 964 547 190.

Les classes dirigides formen part del Pla de desescalada de la Regidoria d'Esports, que contempla un protocol d'actuació amb les mesures d'higiene i prevenció establides per les autoritats sanitàries per a la reobertura d'instal·lacions esportives i el reinici d'activitats.

Galeria multimèdia

Imatges

classe al pavelló Bancaixa classe al pavelló Bancaixa_1 gimnàs Yurema Requena

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es