Inici

La Junta de Govern aprova habilitar el Convent, espai d'art per a la celebració de noces civils de manera gratuïta

tornar Imprimir

dimarts, 30 de juny de 2020

Sala de premsa, Ajuntament

Convent, espai d'art

La Junta de Govern aprova habilitar el Convent, espai d'art per a la celebració de noces civils de manera gratuïta

La Junta de Govern Local ha aprovat hui habilitar l'edifici del Convent, espai d'art com a espai per a la celebració de matrimonis civils de manera gratuïta. Així, i atés que la sala de plens de l'Ajuntament està de moment inhabilitada per a aquestes cerimònies a causa de la situació derivada de la crisi sanitària, es garanteix un emplaçament municipal sense cap mena de cost per als contraents.

L'ús d'aquest edifici per a noces civils estarà exempt del pagament de taxa i en principi aquesta nova ubicació s'aplicarà de manera temporal, a causa de la situació de crisi sanitària per a un millor desenvolupament d'aquestes cerimònies complint la normativa de prevenció, ja que la intenció és que en un futur les noces civils puguen tornar a celebrar-se en la sala de plens de l'Ajuntament. Aquesta decisió no afecta altres emplaçaments municipals en els quals també està regulada la celebració de matrimonis civils com són la Casa dels Mundina, la sala de les Cavallerisses del Termet i la Casa de Polo, en els quals sí que hi ha establida una taxa per la seua utilització, i que es mantenen com fins ara.

D'altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat també hui els plans de desescalada presentats per les regidories de Joventut i Turisme per a la reobertura d'instal·lacions i la represa d'activitats. En el cas de Joventut, l'Espai Jove es reobri per a l'expedició del Carnet Jove, sempre amb cita prèvia, així com per a reprendre els programes JOOP (Jove Oportunitat) i els cursos de manipulació d'aliments i de monitor de temps lliure. Tant la sol·licitud per al Carnet Jove com l'atenció al públic a l'Espai Jove seran amb cita prèvia a través del telèfon 964 547 203 o per correu electrònic a joventut@vila-real.es.
En Turisme, es reprenen les visites turístiques guiades per la ciutat. Amb un grup màxim de 30 persones, es podran fer visites exteriors al Termet, al centre de la ciutat i els voltants. Els guies hauran de portar màscara, es donaran les explicacions mitjançant altaveu i no es repartirà cap mena de fullet. Les visites tenen una duració de dues hores i la inscripció a l'activitat haurà de ser amb cita prèvia, via telefònica 964 547 248 o per correu electrònic vilareal@touristinfo.net.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es