Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

L'Ajuntament es reuneix amb l'Associació Afym LGTBI+ per a afermar la col·laboració i atenció al col·lectiu

dilluns, 6 de juliol de 2020

Reunió amb Afym LGTBI+

La regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Vila-real, Silvia Gómez, juntament amb la inspectora de la Policia Local, Rosana Gallardo, s'han reunit amb Soraya Porta i Ángela Malandrini, presidenta i secretària de l'Associació Afym LGTBI+ per a afermar la col·laboració i atenció al col·lectiu.

Durant el transcurs de la reunió, tant Gómez com Gallardo han explicat a l'associació el treball que s'està realitzant des del consistori per a erradicar qualsevol tipus de discriminació, odi o violència. En aquest sentit han recordat la labor realitzada per la Policia Local de Vila-real que compta amb el servei de la Unitat de Mediació Policial, per a solucionar aquelles situacions de conflicte que poden sorgir en la convivència diària dels veïns o la Unidepol, la Unitat per a la Diversitat per a analitzar i avaluar tots els fets discriminatoris o d'odi ocorreguts en el terme municipal. Respecte a l'àmbit educatiu han destacat el programa de Convivència a les aules, que consisteix en tallers i accions preventives que duen a terme agents especialitzats en la gestió de la convivència amb l'objectiu de prevenir i conscienciar els estudiants sobre el problema de l'assetjament escolar.

La reunió ha conclòs amb el compromís de seguir amb el treball de coordinació entre el consistori i l'Associació Afym LGTBI+ i col·laborar en la difusió de les diverses iniciatives del col·lectiu.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es