Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Junta de Govern Local aprova les bases definitives per a cobrir en propietat 11 places d'agents de la Policia Local

dimarts, 14 de juliol de 2020

presentació policia local

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases definitives de la convocatòria pública per a cobrir en propietat 11 places d'agents de la Policia Local de Vila-real. L'òrgan de govern, durant la sessió de hui, també ha autoritzat donar llicència d'ús provisional, per un termini màxim de cinc anys, a la nau per al cultiu de fongs i bolets comestibles Vilamico i ha donat el vistiplau al Pla de desescalada de la Regidoria d'Esports per a poder reobrir el Trinquet Municipal Salvador Sagols i celebrar el Triatló Sprint Vila-real el diumenge 26 de juliol.

La proposta presentada per la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, a l'òrgan contempla l'aprovació de les bases definitives per a cobrir en propietat 11 places d'agents de la Policia Local de Vila-real. El text íntegre de la convocatòria es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) així com en el tauler d'edictes de la seu electrònica de l'Ajuntament de Vila-real. A més es farà difusió de l'anunci amb l'extracte de la convocatòria pública en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i en el Boletín Oficial del Estado (BOE) perquè les persones interessades coneguen els requisits específics a l'hora de presentar-se a l'examen.

L'òrgan de govern ha donat el vistiplau també a la iniciativa del regidor de Territori, Emilio M. Obiol, per a concedir llicència d'ús provisional, per un termini màxim de cinc anys, a la nau on es desenvoluparà el projecte de cultiu, maduració i emmagatzematge de fongs i bolets comestibles Vilamico. La instal·lació està situada al carrer d'Ana Nebot, a prop de l'estació de tren, en una zona en la qual es concentren antics magatzems de taronges. El projecte de la Fundació Manantial donarà ocupació a persones amb problemes de salut mental i està previst que puga entrar en funcionament al mes d'agost.

Finalment, la Junta de Govern Local també ha aprovat els plans de desescalada presentats per la Regidoria d'Esports per a poder reobrir el Trinquet Municipal Salvador Sagols i celebrar el diumenge 26 de juliol el Triatló Sprint Vila-real. Després de comptar amb l'aval del Gabinet Tècnic de Desescalada, l'òrgan de govern ha donat llum verda aquesta setmana als plans de contingència del departament que dirigeix Javier Serralvo per a poder reobrir una nova instal·lació esportiva, condicionada ja a la nova normalitat, i el vistiplau per a acabar de detallar el protocol d'actuació que acompanyarà al Triatló Sprint Vila-real que comptarà amb totes les mesures de seguretat i prevenció sanitàries.

Cal recordar que l'Ajuntament de Vila-real està aplicant un pla de prudència, responsabilitat i seguretat en la desescalada a la nova normalitat, a través del Gabinet Tècnic que supervisa els plans presentats pels departaments municipals per a dotar de les màximes garanties el procés de reobertura d'instal·lacions i represa d'activitats. Així doncs, amb el dictamen favorable d'aquest Gabinet, la Junta de Govern ha autoritzat aquesta setmana la reobertura del Trinquet Municipal Salvador Sagols perquè la pilota valenciana professional puga disputar aquest divendres 17 de juliol el campionat de la Lliga Bankia en la modalitat escala i corda, amb un protocol de seguretat tant per als jugadors com per als espectadors i també es podrà celebrar la competició del Triatló Infinitri Sprint el diumenge 26 de juliol amb una sèrie de mesures de prevenció sanitàries concordes a la nova normalitat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es