Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real se suma a la campanya de Creu Roja 'Establiment Amic de les Persones Majors' per a conscienciar sobre el bon tracte cap a aquest col·lectiu

dimecres, 15 de juliol de 2020

campanya de Creu Roja

L'Ajuntament de Vila-real és la primera ciutat de la província a sumar-se a la campanya 'Establiment Amic de les Persones Majors' que Creu Roja impulsa en l'àmbit nacional. El regidor d'Economia, Xus Madrigal, acompanyat per la presidenta de l'entitat local, Carmen Galindo, han donat a conéixer la iniciativa, que pretén sensibilitzar la població i, en concret, tots aquells establiments de la ciutat que estiguen compromesos amb les persones majors i amb el bon tracte cap a aquest col·lectiu.

Per a dur a terme aquesta iniciativa es realitzarà un qüestionari als comerços per a avaluar diferents aspectes amb la intenció d'identificar-los amb el segell 'Establiment Amic'. Entre el conjunt d'aspectes a tenir en compte estaria l'accessibilitat, il·luminació, llegibilitat de rètols o comoditat del local, així com l'amabilitat pel tracte rebut "que estem segurs que ja es té" indica la presidenta de Creu Roja a Vila-real, Carmen Galindo. D'aquesta manera el comerç obtindria el distintiu 'Establiment Amic', i es mostraria com un establiment responsable i compromés amb les persones majors que, com assenyala Madrigal "segur que tots els comerços de Vila-real voldran tenir aquest segell".

El regidor d'Economia ha agraït a l'entitat que haja pensat en Vila-real a l'hora de presentar de manera oficial la campanya a la província. "Per a nosaltres és un orgull poder col·laborar en una iniciativa com aquesta en una època tan delicada com la que estem vivint, donant prioritat a la gent gran que tant està patint i que serà preferent en els comerços que tinguen el segell d'establiment amic de Creu Roja".

L'edil ha destacat a més els avantatges del comerç de proximitat i ha assenyalat que és "important que Vila-real es posicione en un lloc prioritari en la llista de comerços i localitats que tenen sensibilitat per la gent gran".

Tant Madrigal com Galindo s'han mostrat segurs de la sensibilitat del comerç local cap a les persones majors i han animat als locals a participar en aquesta campanya i generar una xarxa d'establiments que vetllen per l'atenció de qualitat a les persones majors i en els quals aquestes poden trobar un tracte pròxim i de confiança.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es