Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

Vila-real celebra una missa per la festivitat de la Mare de Déu del Carme amb les mesures preventives de la nova normalitat

dijous, 16 de juliol de 2020

missa Carmen_1

Vila-real ha celebrat aquesta vesprada una missa per la festivitat de la Mare de Déu del Carme amb totes les mesures higièniques i de prevenció sanitàries concordes a la nova normalitat. Enguany no s'ha realitzat la processó que acompanya tradicionalment l'acte a causa de la situació de crisi sanitària.

L'eucaristia, organitzada pel Tercer Orde del Carme, ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Tradicions per a preparar el pati del col·legi amb totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat dels fidels. Entre elles, cartelleria amb les normes sanitàries, senyalització per a les indicacions d'entrada i eixida del recinte i del manteniment de la distància social, així com la donació de gel hidroalcohòlic.

Enguany l'organització ha decidit que la festivitat només comptaria amb el llançament de coets, el volteig de campanes i l'eucaristia. Cal recordar que en anys anteriors aquesta festivitat comptava amb la processó pels carrers adjacents al convent dels Pares Carmelites de Vila-real i el Cant de la carxofa, actes de la festivitat que han estat suprimits per la COVID-19.

La corporació municipal, encapçalada per l'alcalde, José Benlloch, la reina i les dames de la ciutat han participat en la festivitat.

Galeria multimèdia

Imatges

missa missa Carmen
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es