Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real dona suport al xicotet comerç a través de la campanya 'El futur que compres' i la nova plataforma en línia d'Ucovi

dilluns, 20 de juliol de 2020

campanya Ucovi

El regidor d'Economia, Xus Madrigal, i la presidenta de la Unió de Comerç de Vila-real, Carmen Gil, han presentat aquest matí la campanya 'Xicotet comerç. El futur que compres'. Una iniciativa promoguda per la patronal autonòmica Confecomerç CV per a posar de manifest el valor del comerç de proximitat i incentivar les compres a la localitat. Al costat d'aquesta acció Ucovi també ha donat a conéixer la nova plataforma en línia ViMarket Place en la qual els usuaris podran trobar cada setmana una gran oferta de productes del comerç local a preus molt competitius.

La campanya 'Xicotet comerç. El futur que compres' pretén ressaltar el lloc on es realitzen les compres i com aquesta decisió "obri l'oportunitat de poder canviar i millorar l'entorn en el qual vivim" explica la presidenta d'Ucovi per a qui la iniciativa convida a la reflexió "sobre el futur que volem, quina és la millor manera de comprar, de preservar el nostre territori, de mantenir l'equilibri, la proposta més sostenible, més humana, més pròxima, més amable i pròspera, que genera riquesa local, i que posa les persones i la salut per davant. Si ho analitzem detingudament aquests són els valors propis del comerç de proximitat, del nostre comerç".

Sota aquest lema, l'associació de comerciants de Vila-real ha anat més enllà i ha adaptat la campanya al comerç local. "La nostra associació ha volgut que totes aquestes reflexions siguen els mateixos comerciants de Vila-real els que les transmeten als seus clients a través de cartells i vídeos" explica Gil. El regidor d'Economia ha aplaudit aquesta visió innovadora d'Ucovi en acostar una campanya autonòmica "al nostre comerç local, més pròxim i familiar en la qual podem reconéixer, a través d'imatges, els veïns de Vila-real" i ha agraït una vegada més "la implicació del comerç local en l'economia de la ciutat".

Per a la campanya s'han editat vinils per a aparadors i de terra, per a marcar la distància mínima de seguretat entre persones a l'entrada del comerç d'acord amb les recomanacions sanitàries. També s'han realitzat bosses de paper, amb la imatge corporativa de la iniciativa, lones i davantals per als comerços d'alimentació. La campanya també estarà visible en xarxes socials i es duran a terme diverses accions comercials a peu de carrer.

Ucovi també ha anunciat durant la presentació de la campanya que estan promovent ViMarket Place, una plataforma en línia del comerç de Vila-real. Es tracta d'un aparador virtual, que canviarà setmanalment, en el qual a través de Facebook i Instagram el comerç local mostrarà els seus productes a uns preus molt competitius. El consumidor podrà contactar amb el comerç per WhatsApp o telèfon i fer la seua reserva o compra directament. "El nostre objectiu és oferir al comerç una eina més de venda", assenyala Gil.

Cal recordar que l'Ajuntament de Vila-real manté un conveni de col·laboració anual amb Ucovi amb l'objectiu d'impulsar i dinamitzar el comerç de la localitat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es