Inici

El festival d'estiu Vila-real Renaix arranca aquest cap de setmana per a dinamitzar el sector comercial i gastronòmic de la ciutat

tornar Imprimir

dimarts, 21 de juliol de 2020

Festes, Sala de premsa, Turisme

Festival Vila-real Renaix

El festival d'estiu Vila-real Renaix arranca aquest cap de setmana per a dinamitzar el sector comercial i gastronòmic de la ciutat

El festival d'estiu Vila-real Renaix arranca aquest cap de setmana amb les actuacions dels grups de música Red Smoke, Los Dalton, Patxi Ojana, Periko Shaman i Gran músico y mejor persona que amenitzaran diferents zones de la localitat per a atraure un públic disposat a gaudir de les vesprades-nits a la ciutat. El festival es va idear amb la intenció d'impulsar el comerç i el sector gastronòmic local i, al mateix temps, ajudar a la indústria musical del municipi i la província. Després de rebre l'autorització del Gabinet Tècnic de Desescalada, hui el pla de contingència presentat per la Regidoria de Festes, que dirigeix Diego Vila, ha rebut el vistiplau de la Junta de Govern Local per a dur a terme aquest festival amb una sèrie de mesures de seguretat i higiene adaptades a la nova normalitat.

"Aquest festival es planteja com una iniciativa per a amenitzar i donar major atractiu a l'oferta gastronòmica i comercial de Vila-real i, al mateix temps, serveix per a ajudar a la indústria musical de la qual formen part promotors, músics i tècnics del sector que durant els últims mesos no han pogut desenvolupar la seua activitat a causa de la situació de crisi sanitària" assenyala el regidor de Festes i Turisme, Diego Vila.

D'acord amb la nova normalitat les actuacions seran sense escenari, amb una zona delimitada per als músics que hauran de guardar la distància mínima de seguretat. No hi haurà zona de ball i es disposarà de cartelleria informativa per a recordar a la ciutadania les mesures de prevenció i higiene.

La música ambient es podrà escoltar en diferents zones de la ciutat com la plaça de la Vila, l'avinguda de la Murà, el carrer de Pere Gil, la plaça de Colom, la plaça del Llaurador i l'Estadi de la Ceràmica, entre d'altres. Les actuacions es duran a terme els divendres, dissabtes i diumenges en horari de 19.00 a 21.00 i de 23.00 a 01.00 hores, els diumenges no es realitzaran actuacions en horari nocturn. Hi ha previstos 18 dies d'actuacions, on s'abastaran tots els gèneres, música en valencià, flamenc o rock distribuïdes per a les vesprades-nits d'estiu.

El regidor de Festes, Diego Vila, ha recordat que és un projecte que es finança a càrrec del fons per a iniciatives culturals acordat per tots els partits polítics en la taula del Pacte local pel renaixement de Vila-real. Amb l'acord de tots els partits polítics també es va consensuar dur a terme la campanya 'Queda't de festa al poble' destinada a incentivar el consum de l'oci nocturn en els pubs i discoteques. Totes dues iniciatives s'emmarquen en la defensa de les nostres coses com a eixos prioritaris per a l'executiu local amb la finalitat d'incentivar un oci i un turisme de proximitat.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

programa festival
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es