Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

L'Ajuntament i el Club Infinitri ultimen el dispositiu de seguretat per al Triatló Sprint Vila-real d'aquest diumenge

dijous, 23 de juliol de 2020

presentació Triatló

El regidor d'Esports, Javier Serralvo, al costat del cap del Servei Municipal d'Esports, José Ramón Cantavella, s'han reunit aquest matí amb Alberto Fernández, president del Club Triatló Infinitri, i Manu García, director esportiu d'Infinitri Sports, per a ultimar el dispositiu de seguretat del Triatló Sprint Vila-real que se celebrarà aquest diumenge 26 de juliol a l'entorn del paratge natural del Termet.

Aquest serà el primer esdeveniment esportiu que se celebra a la ciutat i el primer triatló de la Comunitat Valenciana des de l'entrada de la nova normalitat. La competició compta amb un protocol específic concorde a la situació actual per la COVID-19 per a evitar que es produïsquen aglomeracions, creuaments de persones i es mantinga en tot moment la distància de seguretat.

La Regidoria d'Esports ha preparat els espais de l'entorn del riu Millars on es realitzarà la prova que reuneix tres disciplines: natació, ciclisme i carrera a peu. Concretament i, pel que fa al circuit de la prova amb bicicleta, estaran tancades al trànsit, des de les 9.00 i fins a les 10.30 hores, els carrers següents: Encarnació, camí Vell Onda-Castelló, Ermita, Blasco Ibáñez i Molí Bisbal.

Els 200 triatletes que participen en aquesta sisena edició, alguns del més alt nivell esportiu d'àmbit estatal, hauran d'adaptar-se al pla preventiu en matèria d'activitat esportiva enfront de la COVID-19. Els participants hauran de nadar 750 metres en l'espai protegit del marge del riu Millars, recórrer 20 quilòmetres amb bicicleta pels carrers de la ciutat i, finalment, realitzar 5 quilòmetres de carrera a peu en el circuit de running del paratge natural del Termet.

La celebració del Triatló Sprint SME s'emmarca dins del Pla de desescalada elaborat pel departament que dirigeix Javier Serralvo en el qual s'inclou la reobertura d'instal·lacions municipals, el reinici d'activitats esportives i ara també la celebració de competicions.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es