Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

La plaça Major de Vila-real acull de nou el mercat ambulant de productors agrícoles adaptat a la nova normalitat

dijous, 23 de juliol de 2020

mercat dijous

La plaça Major acull de nou el mercat ambulant del dijous de productors agrícoles adaptat a la nova normalitat amb mesures d'higiene i prevenció. Un total de 12 venedors han muntat les seues parades de productes frescos i de proximitat després de mesos d'inactivitat al centre de la ciutat.

Per a poder accedir a la plaça s'ha habilitat una entrada, amb un dispensador de gel hidroalcohòlic, i una eixida, situada de manera paral·lela per a garantir una distància entre els que accedixen a l'espai i els que l'abandonen. És obligatori l'ús de màscara per a tots els clients que vulguen entrar i mantenir la distància de seguretat mínima de 1,5 metres.

Efectius de la Policia Local i membres de Protecció Civil han vigilat l'espai per a garantir que en tot moment es respectaren les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries.

L'Ajuntament de Vila-real ha supervisat que els productes agrícoles comercialitzats al mercat procedisquen del cultiu dels mateixos agricultors. "Reprendre aquest mercat ambulant de verdures i fruites significa apostar per la qualitat i sobretot potenciar un model de consum que fomenta i enfortix el comerç de la nostra ciutat" ha explicat el regidor d'Economia, Xus Madrigal, que recorda la importància que té per al consistori el sector agrícola, majoritàriament de produccions familiars, i un dels pilars de l'economia local".

Galeria multimèdia

Imatges

mercat mercat_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es