Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

Vila-real celebra la festa de Sant Jaume amb el tradicional toc de campanes i el concert de La Lira als peus del campanar

dijous, 23 de juliol de 2020

Sant Jaume_2

Vila-real ha celebrat el tradicional concert amb motiu de la festivitat de Sant Jaume enguany marcat per la nova normalitat. Així els músics de La Lira, que tradicionalment interpretaven el concert des de l'alt del campanar, acompanyats pel toc de campanes, han realitzat l'actuació als peus de la torre, per a poder mantindre la distància mínima entre persones.

L'acte que organitzen la Regidoria de Tradicions i la Unió Musical La Lira, en col·laboració amb l'església Arxiprestal, s'ha desenvolupat complint amb totes les mesures de prevenció establides en la nova normalitat. 

A les 22.30 hores a la plaça de l'església Arxiprestal ha començat el tradicional toc de l'avemaria repicat des del campanar i a les 23.00 hores s'ha iniciat el concert a la placeta de l'església en el qual s'han alternat els tocs de campanes amb la música de la Lira.

Les cadires per al públic han ocupat la resta de la placeta així com el carrer per als vianants adjacent, Sant Roc, ocupant un 75% de l'espai disponible per a celebrar aquest concert complint amb totes les mesures de prevenció i seguretat sanitària.

A l'acte ha assistit entre d'altres la regidora de Tradicions , Noelia Samblás.

Galeria multimèdia

Imatges

Sant Jaume Sant Jaume_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es