Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

L'Ajuntament i el Villarreal CF homenatgen els jugadors de l'ascens a Segona Divisió fa mig segle

tornar Imprimir

dilluns, 27 de juliol de 2020

Sala de premsa, Esports, Ajuntament

homenatge Villarreal CF

L'Ajuntament i el Villarreal CF homenatgen els jugadors de l'ascens a Segona Divisió fa mig segle

L'Ajuntament de Vila-real i el Villarreal CF han organitzat per a aquesta vesprada un homenatge als jugadors que en 1970, fa ara mig segle, van protagonitzar l'ascens del club a Segona Divisió. L'acte, que tindrà lloc a les 18.00 hores en l'Estadi de la Ceràmica, comptarà amb la participació d'alguns d'aquests mítics futbolistes, que rebran l'aplaudiment i homenatge en el 50 aniversari d'aquell important assoliment esportiu per a la ciutat. Assistiran l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, el president del Villarreal CF, Fernando Roig, el regidor d'Esports, Javier Serralvo, consellers delegats del club, familiars del llavors president, Pascual Font de Mora, i de la plantilla de 1970, aficionats i representants de l'Associació de Penyes del Villarreal CF, entre altres.

El regidor d'Esports ha apuntat que aquest acte de record, organitzat en col·laboració amb el club, "té com a principal finalitat posar en valor la història esportiva de la ciutat i en concret del Villarreal CF, en la trajectòria del qual aquests jugadors van tindre un paper decisiu, ja que van fer el primer pas perquè l'equip començara la seua marxa en les categories superiors del futbol professional i han sigut fonamentals per a fer gran la nostra trajectòria en aquest esport".

En l'acte es projectarà el vídeo de l'ascens realitzat per Ricardo Agulleiro Seglar, així com les fotografies que Fernando Ferrer Andreu va realitzar dels millors moments d'aquell assoliment esportiu. En representació del llavors president del Villarreal CF en 1970, Pascual Font de Mora, assistiran els seus fills, mentre que també han confirmat la seua presència jugadors com José Antonio Alapont, Luis García Martínez 'Luiche', Vicente Masià Latorre, Vicente Sanchis Uriós, Luis Moreno Martínez, Prudencio Chumillas Garrido i Enrique Casalta Cerisuelo. Per part seua, Francisco Marzal i Enrique Martínez López estaran representats per familiars, igual que els difunts José Luis Linares i Eusebio Pérez Gramaje.

L'edil també ha apuntat que en el record també estarà l'entrenador d'aquell ascens, José Soriano Moreno 'Rey', igual que els jugadors Manuel Palau Carrión i Augusto Debón Sánchez, tots ells difunts; altres jugadors que no podran ser presents aquesta vesprada però que també van formar part d'aquella fita en la història del Villarreal CF són Manuel Serrano Cabanilles, Juan José Rodríguez Navarro 'Rodri', José María Lluch Bellver, Francisco Causanilles Puchol, Pedro Luis Villanova Sanemeterio 'Villita', Enrique Martínez López, Pedro Alcañiz o Nicolau.

Serralvo ha volgut agrair de manera especial el treball dels aficionats Néstor Meseguer i Santi Vila, que han col·laborat per a poder dur a terme aquest acte d'homenatge.

Galeria multimèdia

Imatges

homenatge Villarreal CF_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es