Inici

Serralvo critica la falta de respecte del conseller d'Educació, Vicent Marzà, cap a Vila-real per continuar sense reunir-se amb l'alcalde després de 5 anys

tornar Imprimir

dimarts, 28 de juliol de 2020

Sala de premsa, Ajuntament

Serralvo_1

Serralvo critica la falta de respecte del conseller d'Educació, Vicent Marzà, cap a Vila-real per continuar sense reunir-se amb l'alcalde després de 5 anys

El portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, ha criticat que el conseller d'Educació, Vicent Marzà, continua sense reunir-se amb l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, malgrat les reiterades peticions per part del primer edil, la qual cosa considera que és "una falta de respecte cap a Vila-real".

"El conseller d'Educació no ha fet cap viatge oficial a Vila-real en quasi cinc anys i no s'ha reunit personalment amb l'alcalde" ha manifestat el portaveu de l'equip de govern després del debat en el ple de la moció presentada pel grup municipal socialista en la qual s'insta la Conselleria a ampliar les instal·lacions de cara a l'inici d'un curs escolar marcat per la crisi sanitària de la COVID-19. "Compromís, el partit polític al qual pertany el senyor Marzà, sembla haver fet un plagi de la nostra moció", ha indicat Serralvo "no obstant això la petició que ha fet Compromís fa responsable a l'Ajuntament quan realment la competència i les infraestructures en matèria educativa corresponen a la Conselleria i concretament des de fa cinc anys al senyor Marzà" ha recordat Serralvo.

El portaveu de l'executiu local ha indicat que el conseller ha estat a Vila-real "però lamentablement no per a reunir-se i atendre l'alcalde sinó que les seues visites a la ciutat han estat relacionades amb el seu partit o amb motiu de les festes". "El conseller no ve de viatge oficial a Vila-real en quasi cinc anys no obstant això l'hem vist visitar centres educatius a Castelló" assenyala.

Serralvo ha subratllat que el conseller té un deute amb Vila-real, "no sols econòmic" i ha recordat que l'Ajuntament ha realitzat inversions que no li correspondrien perquè no són de competència municipal. Entre elles ha sufragat la despesa del lloguer de les aules prefabricades per a situar als alumnes d'infantil del col·legi Carlos Sarthou fins que ha arribat la construcció d'un nou aulari per part de la Conselleria. "Una despesa de 150.000 euros en el lloguer de les aules prefabricades més els 50.000 euros que també ha aportat l'Ajuntament per a la direcció tècnica del nou aulari que també va assumir l'àrea municipal de Territori" ha recordat Serralvo.

"Encara amb tot el govern local continuarà col·laborant amb la Conselleria perquè per a aquest govern el primer és Vila-real" i ha assegurat que l'Ajuntament col·laborarà si fóra necessari cedint espais municipals però ha insistit que la competència en matèria d'infraestructures educatives és de la Conselleria.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es