Inici -> Vila-real -> Equipaments

Territori actua al carrer del Maestrat per a dotar de seguretat i dignificar aquest vial inacabat durant la crisi immobiliÓria

tornar Imprimir

diumenge, 2 d'agost de 2020

Sala de premsa, Urbanisme

carrer Maestrat

Territori actua al carrer del Maestrat per a dotar de seguretat i dignificar aquest vial inacabat durant la crisi immobiliÓria

La Regidoria de Territori ha iniciat aquesta setmana les obres per a finalitzar la urbanitzaciˇ d'un tram del carrer del Maestrat i condicionar i dotar de seguretat aquest vial que va quedar inacabat per l'abandˇ de la promotora arran de la crisi de la bambolla immobiliÓria, resolent d'aquesta manera una situaciˇ de degradaciˇ i insalubritat heretada de l'anterior govern del PP. El projecte per a completar la urbanitzaciˇ d'aquesta via, dotat amb un pressupost de 43.611 euros i un termini d'execuciˇ de dos mesos, contribuirÓ a dignificar aquesta zona del nord-oest de la ciutat. Per a dur a terme l'obra l'Ajuntament ha hagut d'executar l'aval que en el seu moment va depositar la promotora, un procÚs "llarg i complex administrativament, que finalment hem pogut completar ara", ha apuntat el regidor de Territori, Emilio M. Obiol.

"En aquest punt del carrer del Maestrat se situa una promociˇ d'habitatges inacabada que suposa un focus de perillositat i insalubritat. L'Ajuntament de Vila-real, desprÚs de molts trÓmits, ha pogut ara iniciar els treballs de neteja, sanejament i condicionament de la zona desprÚs d'executar l'aval", explica el regidor, que recorda que "la situaciˇ de total abandˇ i queixes de ve´ns per ser focus d'insalubritats diverses arranca l'any 2008".

Les actuacions de sanejament del carrer del Maestrat consistiran en la neteja de l'obra abandonada i les seues instalĚlacions, pavimentaciˇ de la calšada i les voreres, condicionar i finalitzar les xarxes d'aigua, baixa tensiˇ i les del clavegueram, legalitzar les instalĚlacions, colĚlocar els punts d'enllumenat p˙blic aixÝ com el seu cablejat. Pel que fa a l'immoble de pisos, que estÓ en mans d'una entitat bancÓria, s'ha procedit al segellament de les portes i finestres. Els treballs s'estan duent a terme per part d'una empresa local seguint amb el model de suport a l'economia de la ciutat impulsat per l'equip de govern.

"Amb aquesta actuaciˇ donem soluciˇ a un nou problema urbanÝstic que heretem de l'etapa del PP derivat de la crisi de la bambolla immobiliÓria", subratlla Obiol, que indica que, desprÚs de salvar les dificultats administratives, la reurbanitzaciˇ d'aquest carrer permetrÓ dignificar aquest entorn. L'edil valora que amb aquesta obra l'equip de govern demostra que "treballem per a atendre les necessitats de tots els barris de la ciutat".

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es