Inici -> └rees -> Economia -> NotÝcies

Economia treballa en la recuperaciˇ del mercat ambulant al centre amb totes les garanties sanitÓries i de seguretat

diumenge, 16 d'agost de 2020

Treballs per a retornar el mercat ambulant al centre_1

La Regidoria d'Economia estÓ treballant amb els seus tŔcnics per a poder retornar el mercat ambulant al centre de la ciutat, amb totes les condicions de seguretat i prevenciˇ enfront de la pandŔmia de la COVID-19. El regidor de l'Órea, Xus Madrigal, ha supervisat els mesuraments realitzats en diferents punts de la zona centre, per a determinar les possibles ubicacions de les parades. "Tot i que encara no podem avanšar quan serÓ possible, la nostra voluntat de retornar els mercats ambulants al centre Ús ferma, com ja hem demostrat en el cas del mercat ambulant de productors", recorda Madrigal, que puntualitza: "Qualsevol decisiˇ que prenguem sobre aquest tema serÓ consensuada amb els venedors i complirÓ escrupolosament els requisits establits per les autoritats sanitÓries per a garantir la seguretat de venedors i usuaris".

De moment, l'Órea d'Economia ja ha avanšat treball amb mesuraments en zones com la plaša Major, l'avinguda de la MurÓ o el Barranquet, que podrien albergar les parades. A mÚs, Madrigal treballa tambÚ en les fˇrmules que permeten recuperar el mercat ambulant d'antiguitats que tradicionalment se celebrava a la plaša del Llaurador. "Una de les primeres mesures que vam adotpar quan vam arribar al govern municipal el 2011 va ser recuperar el mercat ambulant al centre de la ciutat, com a esperˇ per a la dinamitzaciˇ comercial i les vendes del mercat. Ara, la COVID-19 ens ha obligat a buscar espais alternatius per a poder celebrar els mercats ambulants amb totes les condicions de seguretat, per˛ estem convenšuts, com sempre ho hem estat, que l'espai idoni Ús el centre. Per aix˛, no deixem de treballar perquŔ la reubicaciˇ de les parades siga immediata a penes les condicions sanitÓries i de seguretat ho permeten", detalla.

El mercat de roba i complements es va reprendre el 3 de juny, desprÚs de la suspensiˇ per la COVID-19 durant l'estat d'alarma. Per a garantir-hi el compliment dels protocols sanitaris, i amb el consens de l'associaciˇ de venedors, els punts de venda es van reubicar a la Ciutat Esportiva Municipal, amb un centenar de parades els dissabtes i 75 els dimecres. En el cas del mercat de fruita i verdura, es munta els dissabtes al matÝ al pÓrquing de l'avinguda de Matilde Salvador des del 2 de maig.

Galeria multimèdia

Imatges

Treballs per a retornar el mercat ambulant al centre
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es