Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Ajuntament i carmelites constitueixen la comissió mixta per a coordinar l'ús del nou pavelló Joan Baptista Llorens

dissabte, 22 d'agost de 2020

Visita al nou pavelló Joan Baptista Llorens

L'Ajuntament de Vila-real ha constituït la comissió mixta conformada per representants del consistori i del col·legi Verge del Carme per a coordinar l'ús del nou pavelló Joan Baptista Llorens, construït pel Villarreal CF a cost zero per a la ciutat en un solar de 3.000 metres quadrats cedit per la comunitat de carmelites. Tal com estableix el conveni subscrit entre les parts per a la cessió d'aquesta parcel·la, aquesta comissió mixta té com a principal funció establir el calendari d'ús d'aquestes instal·lacions, ja que l'acord entre l'Ajuntament i els carmelites contempla que el col·legi utilitze el recinte esportiu en horari lectiu i en determinats dies al llarg de l'any.

En la primera reunió de la comissió mixta han participat el regidor d'Esports, Javier Serralvo; el cap del Servei Municipal d'Esports, José Ramón Cantavella, i en representació dels carmelites, el pare David Oliver, prior de la Comunitat Carmelita de Vila-real; Héctor Mas, com a representant titular del col·legi, i Manuel Tomás, director del centre. Serralvo ha destacat que "la trobada s'ha desenvolupat de forma molt positiva, amb total voluntat de col·laboració per totes dues parts, i ha permés establir les bases per a fixar el calendari d'utilització del nou pavelló, així com els protocols de seguretat en la situació actual de crisi sanitària". El conveni entre l'Ajuntament i els carmelites estableix la prioritat d'ús del pavelló per part del col·legi en horari lectiu escolar, encara que l'edil ha assenyalat que "es contempla una flexibilitat per a poder donar el màxim rendiment a la instal·lació".

Així mateix, Serralvo ha assenyalat que la constitució d'aquesta comissió mixta s'emmarca en les accions que està duent a terme el Servei Municipal d'Esports per a ultimar la Guia esportiva 2020-2021 que en breu presentarà l'Ajuntament amb tota l'oferta per a la pràctica de l'esport en instal·lacions municipals en la nova temporada, complint totes les mesures de prevenció per la pandèmia.

El funcionament d'aquesta comissió mixta serà similar al de la comissió creada en el seu moment per a coordinar l'ús del Centre de Tecnificació Esportiva, un recinte que és propietat de la Generalitat Valenciana, encara que la gestió està encomanada a l'Ajuntament.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es