Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Els rebrots de la COVID-19 obliguen a cancel·lar el 73 Gran Premi Vila-real - Morella per segona vegada

dijous, 27 d'agost de 2020

El 73 Gran Premi Vila-real de Ciclisme, la veterana carrera Vila-real - Morella, haurà d'esperar. El Club Ciclista Vila-real ha posat en coneixement de l'Ajuntament la decisió de cancel·lar el 73 GP, seu del campionat autonòmic de ruta de categoria elit i sub-23, per segona vegada, després de conéixer les recomanacions que Salut Pública ha fet arribar al consistori de Morella per a suspendre tot tipus d'esdeveniments esportius.

"L'alcalde de Morella ens ha telefonat per a indicar-nos que la situació actual de la població i de la comarca dels Ports no és favorable per a albergar l'arribada del 73 GP Vila-real de Ciclisme. Actualment, han sorgit diversos casos de COVID-19 i han d'actuar amb responsabilitat", detalla el president del club, Pascual Falcó. Davant aquesta situació, han decidit suspendre la cita, que havia d'haver-se celebrat el 6 de setembre. La Federació Valenciana de Ciclisme se suma també a la cancel·lació.

Falcó ha volgut agrair el suport "incondicional" dels patrocinadors de l'esdeveniment -Caixa Rural Vila-real, Peryser, Villarreal CF, Multiópticas, Facsa, Poble, Suelpla i Eaton- i també a l'Ajuntament de Vila-real, que, assenyala, "ha treballat braç a braç amb l'organització per a aplicar els protocols de prevenció COVID-19 perquè l'esdeveniment es desenvolupara de la forma més segura possible". El president del Club Ciclista Vila-real fa extensiu l'agraïment a la Federació Valenciana de Ciclisme, a la Diputació de Castelló i als ciclistes i equips participants, a més de la Guàrdia Civil, Creu Roja i "a tots els voluntaris que desinteressadament han contribuït en l'organització d'una 73 edició que finalment ha de posar-se en stand by fins que la situació actual millore". "Hem treballat amb més il·lusió que mai per oferir una edició molt especial. No hi ha dubte que tornarem a recórrer les carreteres que uneixen les emblemàtiques poblacions de Vila-real i Morella i continuarem amb aquesta tradició que va començar el 1924", conclou Falcó.

Per la seua part, el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha mostrat el suport del consistori a la decisió adoptada pel Club Ciclista Vila-real i a aquesta emblemàtica prova del calendari esportiu local, degana en la seua categoria. "Hem treballat amb el club durant molt de temps per a garantir-hi al màxim possible la seguretat, però les circumstàncies actuals, amb els rebrots que s'estan donant en l'àrea de salut de Morella, aconsellen la màxima prudència. Hem d'actuar amb responsabilitat, com sempre hem fet", assenyala Serralvo. "La proximitat de l'esdeveniment, a més, fa inviable un canvi de recorregut i de meta, per la qual cosa lamentablement es fa necessària la seua cancel·lació. Esperem poder reprendre prompte una competició clau en el nostre calendari esportiu", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es