Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Els clubs esportius de Vila-real tornen a entrenar-se als pavellons municipals des de la primera setmana de setembre

dimarts, 1 de setembre de 2020

L'Ajuntament de Vila-real, seguint el procés de desescalada, obri de nou els pavellons municipals perquè els clubs esportius de la ciutat puguen reprendre les seues activitats i entrenaments. A partir de hui mateix, tots els pavellons i camps estan operatius, a excepció del nou Campió Llorens, que s'incorpora a la xarxa esportiva municipal aquesta temporada després de la seua construcció a cost zero per a la ciutat gràcies a l'acord amb els carmelites i el Villarreal CF.

Des de hui, dimarts 1 de setembre, tots els clubs esportius poden reprendre els seus entrenaments sota la nova normalitat i seguint tots els protocols de seguretat i prevenció establits per les autoritats sanitàries. "Hem aprovat la reobertura dels pavellons en la Junta de Govern i s'està seguint el protocol de seguretat habitual, en col·laboració amb els tècnics de Vila-real i la Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València", explica Javier Serralvo, regidor d'Esports i Salut.

Els centres esportius que han obert les portes són el pavelló municipal Bancaixa, el pavelló Melilla, el pavelló poliesportiu Sebastián Mora, la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) i el Centre de Tecnificació Esportiva. "L'únic que encara no està disponible és el pavelló Campió Llorens, per un retard en la tramitació, però s'obrirà de seguida que siga possible", ha assegurat Serralvo.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es