Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

El Consell de Salut de la Plana acorda reforçar la informació sobre protocols i funcionament dels centres de salut en l'àrea

dijous, 10 de setembre de 2020

El Consell de Salut del Departament de Salut de la Plana, presidit per l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha reunit aquest matí per a abordar la situació i evolució de la pandèmia d'aquesta àrea sanitària. Entre altres assumptes, els membres del Consell han acordat llançar una campanya en els municipis del departament per a reforçar la comunicació sobre protocols de seguretat i funcionament dels centres de salut.

"Vull agrair, en nom del Consell de Salut, l'enorme esforç que estan realitzant els professionals sanitaris des de l'inici de la pandèmia per a fer front al virus i garantir l'assistència a la població en les millors condicions. Els ajuntaments i entitats representades en el Consell volem correspondre també a aquest esforç i, entre altres mesures, hem acordat iniciar una campanya en els municipis per a ajudar els centres de salut a traslladar a la ciutadania els protocols que s'estan seguint i com han d'actuar davant qualsevol risc", explica Benlloch.

El president del Consell de Salut de la Plana també ha valorat positivament la proposta de la presidenta de l'Associació de Mestresses de Casa de Vila-real, Conchita Ibáñez, per a promoure a mitjan octubre una xarrada amb sanitaris, inclosa en la mateixa programació d'activitats de l'entitat. Durant la reunió, el gerent del Departament de Salut de la Plana, Miquel Rovira, i el director del centre de salut pública de Castelló, Pep Trullen, han traslladat als membres del Consell la informació d'evolució de la pandèmia i els protocols que s'estan aplicant. A més, s'ha tractat també l'escrit aportat per la regidora del PP de Borriana Consuelo Suay, representada en la reunió per la regidora de la Vall d'Uixó Elena Vicente. Sobre aquest tema, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, també present, ha donat les explicacions oportunes sobre l'organització de concerts en el seu municipi i ha assegurat que compten amb tots els permisos reglamentaris.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es