Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Vila-real lliura els premis del concurs de curtmetratges Confinafest, impulsat per Joventut durant el confinament

divendres, 11 de setembre de 2020

Lliurament de premis del concurs Confinafest

La Regidoria de Joventut ha lliurat els premis del concurs de curtmetratges Confinafest, impulsat en col·laboració amb Sal de la Fila i El Peatón com a part del Pla d'iniciatives municipals COVID-19. El concurs es va llançar com una manera d'incentivar la creativitat durant les setmanes de confinament per la pandèmia. Finalment, es van presentar 37 curtmetratges, i els treballs es van exhibir del 20 d'abril a l'11 de maig en les xarxes socials de l'Ajuntament de Vila-real i de la Regidoria de Joventut, així com en la televisió local Teve 4. El lliurament de premis s'ha realitzat aquesta setmana a l'Espai Jove i ha comptat amb la participació de la regidora de Joventut, Anna Vicens. Els obsequis que han aconseguit els guanyadors han sigut aportats per comerços i escriptors de la localitat.

El primer premi ha sigut per al curt Tipos de personas en cuarentena, de Kaua Carvalho, que ha obtingut un val de 500 euros patrocinat per la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) per a gastar en establiments associats, a més d'una sèrie de quatre novel·les de l'escriptor vila-realenc Javier García Martínez. El segon premi ha sigut per a The hand, obra d'Álvaro Beltrán. L'autor ha rebut un val de 20 euros de l'establiment Salut i Força al Canut; un altre val de 20 euros de Carnisseria Eli; un menú especial per a dos en Mosset Central i un exemplar de la novel·la Otoño lejos del nido, del també escriptor vila-realenc Ángel Gil Cheza. En tercer lloc ha quedat el curt Masa madre, d'Eli Trilles, que ha aconseguit un val de 20 euros de Fruites i Verdures Mari, un altre val pel mateix import de l'establiment Santiago Manrique i un exemplar de Otoño lejos del nido. Finalment, s'ha entregat un premi especial consistent en un sopar per a dos en el restaurant Ca Esteve per a Cristian i Claudia Font.

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament de premis del concurs Confinafest_3 Lliurament de premis del concurs Confinafest_2 Lliurament de premis del concurs Confinafest_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es