Inici

Vila-real inaugura divendres les escultures de Jaume Plensa cedides per la Fundació Hortensia Herrero i Mercadona

tornar Imprimir

dimarts, 15 de setembre de 2020

Sala de premsa, Ajuntament, Relacions institucionals

Vila-real inaugura divendres les escultures de Jaume Plensa cedides per la Fundació Hortensia Herrero i Mercadona

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la presidenta de la Fundació Hortensia Herrero, Hortensia Herrero, inauguraran aquest divendres 18 de setembre a les 12.00 hores l'exposició temporal de dues escultures monumentals del prestigiós artista Jaume Plensa gràcies al conveni subscrit entre l'Ajuntament, Mercadona i la Fundació Hortensia Herrero. Les peces s'exhibiran durant un any i mig a la plaça de l'Estadi de la Ceràmica gràcies a aquest acord, que no suposa cap cost per a l'Ajuntament de Vila-real.

L'acte d'inauguració serà conduït pel comissari de l'exposició, Javier Molins, i intervindran la presidenta de la Fundació Hortensia Herrero i l'alcalde de Vila-real. Amb els parlaments de tots dos quedarà inaugurada la mostra temporal, que romandrà durant un any i mig en aquest emplaçament. També participarà en l'acte el president del Villarreal CF, Fernando Roig, i membres de la directiva del club, entitat que va sufragar la construcció de la plaça de l'Estadi de la Ceràmica.

Les peces monumentals que conformen l'exposició són dues de les set escultures de la destacada exposició de Jaume Plensa que la Fundació Hortensia Herrero va fer possible l'any passat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Aquestes dues peces són Silvia i María i van ser adquirides per Mercadona i la pròpia Fundació Hortensia Herrero, respectivament. Ara, arriben a Vila-real després d'haver sigut exposades a Elx, per a completar així el seu periple per les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es